Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNI TROKUT

Rekla mu da bira između nje i ljubavnice, on je to shvatio doslovno

Anna Alekseyevna Repkina
Foto: Benton policija
27.04.2017.
u 09:24

Ana Aleksejevna Repkina (27) iz Moskve ubijena je na cesti usred šume u blizini grada Alsea 17. travnja, a presudio joj je dečko zbog kojeg se preselila u SAD

Ruskinja koja je pronađena mrtva uz cestu u američkoj saveznoj državi Oregon bila je u ljubavnom trokutu koji ju je stajao života.

Ana Aleksejevna Repkina (27) iz Moskve ubijena je na cesti usred šume u blizini grada Alsea 17. travnja. Djevojka se iz ruske metropole preselila u SAD u ožujku ove godine.

Za njezino ubojstvo optužen je 27-godišnji William Chase Hargrove koji je s djevojkom bio u vezi, a trenutačno se nalazi u pritvoru.

Tužitelji tvrde kako ju je Hargrove upucao u glavu s leđa u zapuštenoj šumi, a razlog ubojstva je nevjerojatan.

Naime, muškarac je uz nju imao još jednu djevojku s kojom je dulje vrijeme bio u vezi, a koja mu je rekla neka bira "ili ona ili ja". On je to shvatio doslovno i ubio je svoju ljubavnicu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije