Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fizijatrica Klinike za traumatologiju
Povratak na članak

‘Rekla je da mi vraća 15.000, a na račun je uplatila 0,01 kunu’

– Mislio sam o njoj da je mlada ambiciozna liječnica koja je život posvetila liječenju i činjenju dobra – rekao je D.M. jučer na suđenju

Komentari 9

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
10:00 19.01.2016.

sada će on nastradati jer mora objasniti od kud njemu lova koju je posuđivao

VL
DU
Deleted user
10:02 19.01.2016.

Snobovi, pohlepni, samoljubivi Hrvati koji svoje imovno stanje žele svima pokazati i tako izazvati zavist nasjedaju na ovako jeftine štosove. Kakvu to majka treba imati reumu ili išijas da se za njeno liječenje daje dvijesto tisuća eura. Liječnici šarlatani too obilato koriste, kao npr. onaj koji je na Šalati babicama pod kožu ubrizgavao anestetik koji daje kod vađenja zuba, a one su ga hvalile do neba.

VL
MA
magnum2013
11:31 19.01.2016.

Dragi prijatelji, ja sam na ovim istim stolicama sjedio prije godinu dana kao svjedok i oštećen. ODO je podiglo optužnicu protiv osobe koja me prevarila zbog auta. Na prvom ročištu ga je sutkinja osudila na povrat noivca i tri mjeseca zatvora, uvjetno na dvije godine. No sada stupa na djelo Hrvatsko pravosuđe. Prvo mu nisu tri mjeseca uručili presudu sa objašnjenjem da ga nemogu pronaći. Smijurija jer se radi o osobi koja je svakodnevno radila, a gdje bilo je poznato sudu. Nakon intervencije i uručene presude on se naravno žalio. Sada nastupa pravda. Sutkinja koja je sudila u prvom postupku, postaje i sutkinja u drugostepenom postupku. Moram ovdje naglasiti da je drugodtepeni postupak održan 1. APRILA. pa vi donesite zaključak. Prije početka postupka sutkinja ga je lijepo uputila da sve ono što je priznao i snimljeno ja u Heinzlovoj na saslušanju u MUPu, sada može reči nešto sasvim dugo. Ista ta sutkinja ga je nakon proteka roka od šest mjeseci oslobodila optužbe, je zamislite: Nije našla elemente i uvjerenje da je bilo elemenata prev<are. Pitao sam se tada jeli sutkinja bila pijana ili pod nekim drugim utjecajem prije 6 mjeseci. Zato ljudi ne vjerujte ama baš nikome i ne pomažite nikome. Ovo je Hrvatska.

VL
DU
Deleted user
10:25 19.01.2016.

Imaju li ''žrtve'' potpisanu pitvrdu o posuđenom novcu? Ovako svatko može tvrditi da je posudio Ivi 200000, 300000 eura.

VL
OS
osica
12:06 19.01.2016.

"Kad netko nekome posudi 1,3 miljuna Kn , bez garancije , pa i na nagovor majke. debelo sumnjam u . njeguvu pa....t" . Imati 1,3 miljuna Kn gotovine, za posudbu, na ovaj način mora da ih je lako stekao." Naš." Naš narod ima uzrečicu " kako došlo tako ošlo"

VL
IS
ispravno
09:01 20.01.2016.

"Mislio sam o njoj da je mlada ambiciozna liječnica...." Hahahahaha.... Halo Dalibore Mlakaru možeš li i o meni isto misliti pa mi posudi 2,4 milijuna Kn na osnovu tog mišljenja? Naivno, i ti i ostalih 30 koji su posudili "fatalnoj"j" liječnici! Može li V.L. da mi da adresu liječnice ...i ja volim provode i skupe satove, a na slici nije tako loša "za provod" , jedino mi je problem što nemam love!

VL
AN
anihani
10:37 19.01.2016.

i sa tom 001kn je priznala da je uzimala posudjivala novce ,,,sad je pitanje koliko ?? a gospodin mora dokazati otkud mu toliki novac ,i dali ima potpis pozajmnice ,,rijec protu rijec ,koliko njegovo vrijeda da i njeno vrijedi ne...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.