Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin u Zagorju

Rekao je: ‘Mama, ja sam ju ubil’ pa se vratio u kuću i pucao u sebe

samoubojstvo (1)
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
1/3
14.03.2012.
u 22:00

Susjedi kažu da je Nedjeljko Poljak dosta pio, da je imao tešku narav, a gubitak posla i odlazak supruge slomili su ga

Nedjeljko Poljak (45) z Lovrečana, koji je u utorak oko 13.15 sati pucao u glavu svoje bivše supruge Mire Poljak (39) i teško je ranio, a zatim sebi presudio pucajući si također u glavu, u posljednje se vrijeme raspitivao gdje može nabaviti pištolj. Potvrdio nam je to njegov prijatelj iz sela.

Rezao si žile na vratu

Susjedi kažu da je bio teške naravi, volio je zaviriti u čašicu, govorio je da će je ubiti, a raspad braka te gubitak posla slomili su ga do te mjere da si je potkraj prošle godine pokušao prerezati žile na vratu. Tada se liječio u Vrapču. Miru, koja se bori za život u bolnici, tog je dana našao u svojoj kući. Kako nam je rekla njegova majka Branka, došla je po neke stvari iako je već bila odnijela gotovo sve, pa čak i 17.000 kuna.

“Sve mi oprosti”

– Uzela je i 50 eura i nešto kuna, a Nedjeljko je rekao neka mu novac vrati, to sam čula. Izašao je na balkon i rekao: “Mama, ja sam ju ubil, sve mi oprosti”, vratio se u kuću i pucao u sebe – rekla nam je očajna majka.

– Nisu imali djece. I ona se liječila na psihijatriji, a imala je i lošu naviku uzimati novac i stvari bez pitanja – kaže bivša svekrva, dok susjedi kažu da je Mira tiha i povučena žena.

Komentara 5

OB
-obrisani-
23:51 14.03.2012.

Da su mu pruzili pomoc ovo se nebi dogodilo. Brinete se o skarletama sa njima pozirate i snimate se sta vam to daje, pozirajte i snimajte se sa ljudima kojim je poslo krivo u zivotu i budite im stap oslonac.

SI
silversurfer22
08:16 15.03.2012.

...\'\'volio je zaviriti u čašicu\'\' znači pio je 2 litre rakije na dan...alkohol je zlo...

PO
porezni.obveznik
09:44 15.03.2012.

teska narav, alkoholicar, prijetio da ce je ubiti, raspitivao se o kupnji pistolja, i nitko, bas nitko, nije to prijavio policiji. taj \'prijatelj iz sela\' je sigurno neki divan covjek... inace, pozitivno u svemu je da nije pusio travu, jerer je to jako losa i opasna stvar i nikako se ne smije dekriminalizirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije