Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javno mu odgovorila
Povratak na članak

Rekao joj da bi bio s njom da je samo malo mršavija, a ono što je uslijedilo nije mogao ni zamisliti

Michelle priznaje kako je prvo bila u šoku nakon kojeg su uslijedile suze, no odlučila mu je javno odgovoriti

Komentari 68

DU
Deleted user
11:14 07.07.2015.

Jesenti milu bigulicu, kaj je sadašnja gospodarska katastrofa Grčke te jad i bijeda njezinih stanovnika, kao i čemer i očaj mnogih "građana i građanki RH", u usporedbi s egzistencijalnom tragedijom koju je proživjela taj bjelosvjetska Michelle doznavši da se nene sviđa tamo nekom probisvjetu, koji svoj smisao za žensku ljepotu očito crpi iz modnih časopisa!? Mislim da bi naš dragi Večernjak trebalo kandidirati za Pulizerovu nagradu zato što nam je prenio tu toplu ljudsku priču. Živjelo hrvatsko novinarstvo!

VL
HO
horton
11:07 07.07.2015.

Žena izgleda sasvim normalno, ali mi se njen odgovor ne sviđa jer odmah njega naziva malim i nesretnim. Da je zrelija, ne bi frustrirano vrijeđala, nego bi zaključila da je za nju bolje da ne ulazi u vezu s nekim tko je neće zbog dva kilograma viška i našla bi nekog boljeg. Uostalom, iskrenost je vrlina, zar bi joj bilo draže da joj je izmislio neki drugi razlog?

VL
PP
pp
11:12 07.07.2015.

Čovjek je bio iskren. A umjesto da drvimo o tome mogli bi vidjeti da je to istina. Naravno da je bitno kako izgledaš (i žene su toga svjesne pa i troše više vremena i novaca nego ikad u povijesti na vlastitit izgled bez obzira na ova "ohrabrenja" kako eto to nije bitno). Prema tome ja bi svoju kćer učio da se brine o svom tijelu, da ne bude opterećena izgledom ali da pazi na sebe, da se zdravo hrani, da bude aktivna, da posveti dio vremena brizi za sebe i svoj izgled ali da nikako ne bude tim preopterećena i da se po tome sudi. Ali tvrditi, samo ti budi debela dušo, nema veze, je bezveze. Drugo je ako je to poremećaj ili bolest ali danas smo zbilja pretjerali sa tom "osjećajnošću". Kao da je smak svijeta otići na dijetu i smršaviti nekoliko kila. I ja sam bio u jednom trenutku svog života debeli krmak, bio sam svjestan toga, ljudi oko mene su bili svjesni toga (mada me to nije diralo) i odlučio sam smršaviti. I jesam. I život je puno bolji kad si optimalne kilaže nego kad vučeš prekobrojni teret na sebi. A i iskren da budem ni mene ne privlače debeljuce. Možda i ja završim u novinama.

VL
IL
iluzionist
11:14 07.07.2015.

Tko bira ne fuka

VL
AU
aunekustvar
11:42 07.07.2015.

Sto ljudi, sto ćudi.. sto žena, dvjesto sisa.. ;)

VL
LI
liliZG
15:25 07.07.2015.

on nju obožava al ju zapravo ne može vidjeti,...paradoks broj jedan...

VL
ZG
ZGexil
11:08 07.07.2015.

ako je ta michelle ova sa slike, moram reći da tip i nema baš sve na broju. ženska je atraktivna ali to ovaj mulac tek bude skužil kad se napikne i nažulji na nekakav "kolac" od ženske.

VL
CR
crohumans
09:29 08.07.2015.

99 % dečki bi radije izabralo manekenku ili neku vitku i zgodnu curu od debeljuce i u čemu je tu problem ? Ovo je najbesmisleniji članak sa najbesmislenijim komentarima koji postoje na ovoj planeti. Naravno da nitko nema hrabrosti reći u facu da je netko neprivlačan, već ćeš reći da si super ali....... nisi baš moj tip i to je to.

VL
Avatar Francetic
Francetic
15:22 07.07.2015.

treba malo mesa , kad rokas moras imat ca za drzat !

VL
TR
Trnjanec
10:43 07.07.2015.

Nek' dođe k meni, imam punu škrinju sladoleda.

VL
Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
02:04 08.07.2015.

Stupidni klikbajtovi. Tko je kome što rekao i kako "nećemo vjerovati" tko mu je što odvororio. Ma nemoj. kakve su to vijesti, šta je ovo?

VL
IZ
izzzy
08:16 08.07.2015.

čitam članak.. čitam komentare... i samo potvruđujem koliko žene znaju bit licemjerne :).... kad im lik spoemene da imaju višak kila, dakle nešto što se uz malo truda riješi , omdah je đubre, svinja, ovakav onakav.... a akoliko žena bezez problema odbije lika radi visine.. jer je npr niži od 1xy cm???..i to opravdavaju ukusom i to je kao normalno ?? debljina je posljedica nemara i promjenjiva je.. visina je posljedica gena i nemreš ju lako mjenjat :)...

VL
TV
Tvrdy
13:02 07.07.2015.

Toliko je žena i muškaraca na svijetu, čemu drama. I ona će si naći nekog tko će je htjeti j**ti (k vragu i Večernjakovo ćudoređe) i on će naći neku mršaviju na koju će mu se veseljko radosno dizati. Glavnono da mediji imaju čime popuniti prostor.

VL
JM
ja-ma
16:08 07.07.2015.

Iskren?"...stvarno te obožavam i mislim da si najzgodnija djevojka koju sam upoznao."Ne daj bože ovakve iskrenosti,a ti @pp kad budeš IMAO kćer pout mene koja IMAM dvije i kad nađeš svoju mršavu princezu i budete imali kćer, odgajajte ju baš tako kao što si napisao pa ju po mogućnosti otjerajte u anoreksiju i smrt.Ne možeš djetetu u današnjem svijetu reći:"Debela si!" Moja starija nije debela,ali ima trbušćić i jače bokove i cice,no ja joj velim da je sve u redu,ali joj isto tako velim da bi mogla ići sa drugima na atletiku ili na ples da se malo druži.Ja sam bila(sada to tek vidim) po fotkama,savršene građe,a moja žgoljava "naj" prijateljica mi je nabijala komplekse od srednje škole.Dan danas imam komplekse i ma tko god mi rekao da odlično izgledam i koliko god ih bilo ja tražim način da izgubim koji gram.Tako sam proljetos umalo završila u bolnici zbog kombinacije gripa+ dijeta.Muž me ne može shvatiti,no to je zakucano u podsvijest.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:47 07.07.2015.

?????

VL
DU
Deleted user
13:25 07.07.2015.

bolje da lljulja neg da zulja :)

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
22:28 07.07.2015.

Ima neki komlpleks, čim se sveti preko mreža...a tim još 'pametnija' ispada.

VL
AM
Amalijaaa
07:17 08.07.2015.

Nije mogao taktičnije reci da mu se zapravo ne svidja.

VL
DE
dexking
20:05 07.07.2015.

Ah...tako, poželjno je da žene imaju oko 120 kila...to je tako sexy i privlačno...

VL
TO
Tothem
10:42 07.07.2015.

I sad se ona osjeća nešto uvrijeđena;pa ako je debela onda je debela i bolje da joj to netko otvoreno kaže tako da je natjera da smršavi,ali ova nije shvatila poantu

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.