Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastrani poštar

Rekao da je napravio glupost kada se zadovoljavao ispred curica

manijak
Dalibor Urukalović/PIXSELL
09.07.2010.
u 21:45

"Zašto škicaš" rekao je muškarac djevojčici dok je mokrio te je uzeo njezinu ruku i stavio je na svoje spolovilo u dvorištu kuće

Na Županijskom sudu u Virovitici pri kraju je sudski proces protiv sredovječnog muškarca koji je prošle godine, u selu na području Virovitičko-podravske županije, tri puta zadovoljavao pohotu pred djecom.

Prvi slučaj dogodio se u prosincu pošto se mjesni poštar, inače strastven lovac, pijan vratio kući te u dvorištu zatekao svoju maloljetnu kćer i 16-godišnju susjedu u igri. Muškarac je stao iza kuće kako bi se pomokrio, a potom je došao do susjedove djevojčice, opsovao joj majku zato što "škica", a potom njezinu ruku stavio na svoje spolovilo.

Petnaestak minuta poslije pozvao je svoju kćer i malu susjedu u "staru kuću" da ih počasti jabukama. Svoju kćer poslao je "po čvarke za psiće", a dok nje nije bilo, susjedovoj djevojčici ponovno je pokazao spolovilo i pritom se samozadovoljavao zaprijetivši da o svemu nikome ne govori. Drugog dana ponovno je pozvao susjedovu djevojčicu u svoju kuću, otkopčao je svoj šlic i ponovno tražio od djevojčice da ga "dira"... Doznavši da poštar, koji je djevojčicu poznavao od malena, zlostavlja njihovu kćer, roditelji su slučaj prijavili policiji.

Kad se u selu pročulo za pohotna poštara, roditelji druge trinaestogodišnje djevojčice prijavili su policiji slučaj u kojem je isti poštar njihovu kćer učio plivati na "šlaju" i pritom je dirao po intimnim dijelovima tijela. Doznajemo da je inspektorima pohotni poštar priznao kako je bio pijan i da je napravio glupost, a policajci su mu oduzeli oružje. Poštar je suspendiran i ostao je bez posla.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije