Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA NAJAVU PREMIJERA
Povratak na članak

Reiner: Povezivanje potpora poduzetnicima s ljudskim pravima je politikanstvo

Upitan o najavi iz Mosta da će predložiti donošenje zakonskog paketa za oštrije kažnjavanje pedofila i zabranu LGBT propagande,  rekao je da kada vide prijedlog Mosta, će se i odrediti prema toj temi.

Komentari 3

NE
neboiznadzagreba2
15:49 02.07.2021.

Politikanstvo je kad nam politiku vode ovakvi politikanti, napuhani tipovi koje se već sutra može zamjeniti istim takvima, nažalost.

VL
OB
obican
15:41 02.07.2021.

Vojnik partije jase dalje

VL
Avatar Grunf
Grunf
17:20 02.07.2021.

ovo je jasna poruka svim poduzetnicima da prestanu placati pdv na recimo 3 mj pa da vidimo kakva ce ljudska prava paraziti na vlasti imati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.