Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica Predsjedništva

Reiner o izborima u svibnju: To su spinovi i odraz nemira vladajućih

HDZ
Foto: HDZ
1/4
20.02.2015.
u 15:20

Na pitanje je li Titovoj bisti mjesto na Pantovčaku, kazao je 'kako će o tome odlučiti predsjednica'

Nakon današnje sjednice Predsjedništva HDZ-a, medijima se obratio potpredsjednik Sabora Željko Reiner

– Na sjednici Predsjedništva prije svega smo analizirali vrlo uspješne rezultate predsjedničkih izbora. Pobjeda je, naravno, ponajprije uspjeh predsjednice RH, ali i uspjeh HDZ-a koji je kandidirao uspješnu osobu. Razgovarali smo i o nizu drugih organizacijskih stvari unutar stranke. A veliko nam je zadovoljstvo najaviti da je Mladež HDZ-a od 5. do 8. ožujka u Zagrebu domaćin skupa svih organizacija mladeži iz obitelji europskih pučkih stranaka, kazao je Reiner.

Osvrnuo se i na mogućnost parlamentarnih izbora u svibnju:

– Nismo posebno razgovarali o tome jer vjerujemo da je riječ o spinovima koji se pojavljuju zadnjih dana. Oni su odraz nemira koji postoji među vladajućima koji se stjecajem različitih okolnosti raspadaju pa sada na razne načine pokušavaju „ispitati teren“. HDZ je već odavno spreman za izbore. Spremni smo čak i da se sutra raspišu. Pobijedit ćemo – kazao je Reiner.

Na pitanje je li Titovoj bisti mjesto na Pantovčaku, kazao je ''kako će o tome odlučiti predsjednica''.

– Ako mene pitate, Pantovčak nije mjesto gdje bi ta bista trebala biti – izjavio je Reiner.

>> Jambo: Idemo s HDZ-om i sad ću ja zasukati rukave

>> 'To što je predsjednica pozvala Milanovića na razgovor državnička je gesta'

Ključne riječi

Komentara 22

DU
Deleted user
15:36 20.02.2015.

Pravilo br. 1 u RH, kad se radi o raspisivanju izbora, jest da se to napravi nakon (uspješne!) turističke sezone odnosno svibanj je evidentno bio vabilica. Onda je bar obalna Hrvatska daleko manje žučna. Izgledniji je listopad kad još nemaa brige oko grijanja i popratnih troškova, ako se već neće krenuti na veljaču 2016. kao zadnji od zadnjih rokova, da se što dulje Milanović održi kao vlast. I to nije bez rezona, komitetlije se teško od fotelja rastaju...

PI
pixiee
17:37 20.02.2015.

kad god budu izbori HDZ će pobijediti! Pa tko više može trpit ove koji su nam trenutno na vlasti?!

AN
ancica99
18:52 20.02.2015.

dosta je više ovih nesposobnih Kukurikavaca....vrijeme da na vlast dođe HDZ, ljudi koji su sposobni i raditi će za dobrobit Lijepe naše!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije