Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasluženi odmor
Povratak na članak

Regres za godišnji odmor dobila svega četvrtina zaposlenih

Najmanje su zadovoljni ispitanici s primanjima manjim od 4000 kuna, njih 64% željelo bi imati više dana godišnjeg odmora.

Komentari 3

Avatar neidemdalje
neidemdalje
12:13 17.07.2012.

iz koje bajke je prepisan ovaj članak ... ovo nema veze sa stvarnošću ...

VL
LI
lidija
13:56 17.07.2012.

Moj odmor ili stanka traje dva mjeseca,kad nije vruče obiđem malo svoje glasače koje normalno prije toga nazovem da me pristojno dočekaju.Pojavim se malo i u Zagrebu da se nebi reklo da ništa ne radim,klime rade a i restoran je dobar a jeftin.Ove godine dobio sam besplatne ulaznice a i besplatan prevoz....lijepa naša Hrvatska

VL
OS
osica
17:17 17.07.2012.

"Hrvati žele dulji godišnji odmor i..........ne mare za krizu " Majko moja mila - tko je proveo ovo istraživanje Marsovci , jer ovo nema veze s Hrvatskom , u kojoj je "gotovo 350.000 ljudi - stalno na godišnjem" , pribrojimoimo im i penzionere ....?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.