Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osnivački sabor

Reformisti zvali sve bivše premijere osim Sanadera

čačić
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
26.09.2014.
u 13:15

Bivši predsjednik Mesić očekuje se na Saboru

Hrvatska postaje bogatija za još jednu političku opciju. Inicijativa za osnivanje Narodne stranke reformista konačno prerasta u novu političku stranku koja će ove nedjelje u zagrebačkom Westinu održati osnivački sabor. Radimir Čačić odlučio je pozvati “probrano” društvo u goste. Kako doznajemo, na popisu uzvanika našao se predsjednik države Ivo Josipović te svi bivši premijeri osim Ive Sanadera. Nije pozvan ni aktualni premijer Zoran Milanović.

No nisu, kažu u reformistima, pozivali ni druge šefove političkih stranaka.

– Običaj je da se zovu sve stranke ili nikoga, a mi smo se odlučili za ovu drugu opciju – kaže Natalija Martinčević, predsjednica udruge Inicijative za osnivanje Narodne stranke – reformista. No zato su, dodaje, pozvani svi veleposlanici i predstavnici institucija poput Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Hrvatske gospodarske komore... Tko će se na kraju pojaviti u Westinu, još nije sigurno jer se još prikupljaju potvrde. No, gotovo sigurno je da će među Čačićeve VIP goste bivši predsjednik Stjepan Mesić, a očekuje se i dolazak zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Stiže i preko tisuću budućih reformista koji će biti osnivači nove stranke.

>> Obje Savkine kćeri iz HNS-a prebjegle u Čačićeve reformiste

Komentara 5

Avatar tituš
tituš
13:25 26.09.2014.

nova temeljna organizacija, partijska ćelija, blagoslov i sretnu budućnost poželiti će im izdajnik i ušljiva stjenica partizanskog odreda .. svašta majka rodi ..

Avatar elsaleebro
elsaleebro
13:31 26.09.2014.

Toliko su svi jadni,pa neke firme imaju preko 5 milona zaposlenih (BOSCH) a oni nisu sposobni zaposliti 10 % radno sposobnog stanovništva,pišljivih 300-400 tisuća....da stavimo nekog poslovođu takve firme za premijera bilo bi bolje

ZA
zaokica
13:33 26.09.2014.

Pa pozvao sve one koji nista dobro ne misle ovoj zemlji sve sami izdajnicki uljezi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije