Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REFORME BEZ USPJEHA

Tisuće mladih opet bi moglo pobjeći iz Hrvatske. Svima je jasno zašto, ali ključni problem je godinama isti

Zagreb: Noćna ilustracija za iseljavanje Hrvata
Tomislav Miletic/PIXSELL
26.12.2021.
u 14:00

Hrvatska treba integrirati, osposobiti i zaposliti oko 60.000 mladih ljudi ili će ih dio pobjeći u inozemstvo, a ostali će ostati na teret svojih obitelji i društva. No ključne institucije, bez obzira na to koja stranka vlada, koloniziraju se stranačkim ljudima koji nemaju potrebne kapacitete za mjesta na koja se izabiru.

Komentara 68

BI
BikKojiSjedi
20:25 26.12.2021.

Sve kulturno napišem da volim svoju zemlju i da mi je drago da smo tu ostao i tako sve lijepo, i onda dobijem zabranu na 2 godine. Što reći? Ja sam bez teksta.

Avatar Hazl113
Hazl113
15:07 26.12.2021.

Maknite sve one kojima se iplaćuje bilo što iz mirovinskih fondova, a da nisu u njih uplatitili ni lipe. Da li trebam raditi spisak takvih. Nije kratak, od Crkve do socijelnih mirovina.

Avatar antikomunist3
antikomunist3
16:42 26.12.2021.

Iz puno crnih, crnijih i najcrnijih duša i dušica već trideset godina dolaze poruke kako smo propali, kako smo godovi, kako od nas ništa - i vidi čudnovatog čuda - još uvijek smo tu!! Dok nam živo srce bije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?