Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINU DANA NAKON
Povratak na članak

Reforma škole? I dalje ne ide!

Zar su tableti i e-materijali (koji još ne postoje, a i ovi koji su objavljeni tipa su kako to zamišlja mali Ivica) osuvremenjivanje školstva?

Komentari 9

FE
fefellerunt
22:27 27.07.2017.

Prvo treba napraviti reformu među zaposlenima u obrazovanju, tražiti njihovu odgovornost i rad, te usavršavanje , nakon toga bilo kakav kurikulum i kukumar će biti dobri , iako je stari šuvarov sustav bio daleko najbolji , najpravedniji i najjeftiniji

VL
DU
Deleted user
01:14 28.07.2017.

Baš ste dosadni sa svojim prosvjedima, levaci. Sve su to politički prosvjedi, zato jer mrzite one koji su sad na vlasti (ipak Hrvati, a ne jugosloveni). Kakva reforma!? Prva i osnovna reforma ke natjerati djecu da uče, a to vam nije na pameti.

VL
DR
droza
07:54 28.07.2017.

Sustav vrednovanja nastavnika i profesora treba uvesti pothitno. Treba nagrađivati one nastavnike i profesore koji svojim zalaganjem iznjedre učenike koji u svom napredovanju i nastavku svoga školovanja ukazuju da su prethodno asimilirali materiju za koju im nisu potrebne nikakve dodatne instrukcije. Takvima treba uvećati osnovni koeficijent, a onima za koje se pokaže da na svojim učiteljskim pozicijima vegetiraju, osnovni koeficijent, umanjiti. Tad će se u sustavu truditi apsolutno svi.

VL
CR
CROLINDA
08:29 28.07.2017.

crveni kuku-riku-lum kukuriku koalicije i antihrvatskog plana 21 = uvest gender-revoluciju i ideologiju pobačaja ,izbacit Marulića a uvest Štulića naprimjer, zanemarit hrvatski i katolički kršćanski identitet i vrjednote većinskog naroda po kojemu se zove država Hrvatska

VL
MA
MarkoKosmicki
16:13 28.07.2017.

zasto ici na fakultet godinama ,kad u mostaru za nekoliko dana dobijes papire,u zagrebu kupis nabrzinu ,osjek isto,zasto nasi politicari imaju svi diplome prometnog fakulteta,i kada napokon zavrsis oni s vezom su popunili sva mjesta a mi smo bez veze

VL
LA
Lav47
09:44 28.07.2017.

Ako vam je ''struka iznad politike'',zasto onda otjeraste gospodina Oreskovica,bivseg predsjednika Vlade.

VL
DU
Deleted user
09:07 28.07.2017.

Nisam čitao tekst ali prepostavljam da se kao uvijek forsira sveznajući Jokić

VL
DU
Deleted user
09:51 28.07.2017.

Kurikularne reforme neće biti bez velikog financijskog ulaganja u obrazovanje,prvenstveno ulaganje u opremu,nastavna sredstva,,,naročito ulaganje u tehničke strukovne škole, ulaganje u trajno podučavanje nastavnika strukovnih škola. Što se tiče tih tableta,tableti koji se dijele nastavnicima su zastarjeli(cca 2,5 god.),loših tehničkihh karakteristika i skupi,za taj novac se može nabaviti vrlo dobar laptop.

VL
GV
golub Vaso
21:37 27.07.2017.

opus dei vlada

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.