Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Reforma se nije dogodila. Hrvatska za to nije kriva, a Schengen je uz nas jači

Uvijek se jasno govorilo da je cilj istodobno i reformirati Schengen i proširiti ga na Hrvatsku. Jake hrvatske argumente shvaća golema većina svih koji odlučuju. Nadamo se da će shvatiti i austrijski ministar

Komentari 5

DL
Dvanaest__legija
12:04 23.11.2022.

Hrvatska je puna imigranata koji su ilegalno ušli u nju i zapravo su obični kriminalci! To je već prešlo sve granice!

VL
SE
serafin002
14:40 23.11.2022.

Za nered ja najviše kriva sama EU jer ne zna da li piškila i kakila, previše je tih raznih umobolnih udruga koji rade u interesu emigranata i njihovih prava. Apsurd je na primjer da je kažnjena Hrvatska zato što je hrvatska policija vratila obitelj u BiH odakle je došla i roditelji su ostavili malo dijete da je pregazi vlak. Za smrt tog djeteta krivi su isključivo roditelji i i bolesne udruge koje od Europe prave emigrantsko područje. Zašto nema ni jednog emigranta u svijetu koji traži svoju bolju sreću u rusiji ?

VL
Avatar Cantor
Cantor
12:35 23.11.2022.

Pogledajte video na YT pod nazivom "Barbara Lerner Spectre calls"... Koji datira iz 2000-te pa da sami procijenite koliko je ovo "slučajno" i tko stoji iza te "slučajnosti"....

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
13:00 23.11.2022.

Reforma se nije dogodila. Hrvatska e za svoje jadno i bijedno stanje kriva, a Schengen je bez nas jači, bezbedniji, uspješniji i poduzetniji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.