Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potrebne izmjene
Povratak na članak

Reforma obrazovanja ne bi trebala biti bojno polje

Protest na kojem se skupilo 20.000 ljudi bio bi puno produktivniji da je održan tri dana nakon izbora, a ne tri dana prije izbora

Komentari 20

PS
psyhotic
13:21 04.06.2017.

Pitaj Zorana Milanovića? On je krenuo sa: ili mi ili VI. Nema povratka

VL
DO
domxerex
15:21 04.06.2017.

Upravo tako. ljeva kultura se preko demonstracija bori za svoje privilegije i prevorijek i opstanak svojeg viđenja svijeta. Svakim danom se sve više otkriva koliko su nas lagali i obmanjivali za vrijeme jugoslavije. Bitka za kurikulum znači upravo borbu za pravo na viđenje svijeta na određeni način. Zaustaviti reformu i unos novih spoznaja pokušavaju upravo oni koji se tobože bore za reformu. Zato su imenovali B.Jokića sa zadatkom povratka na stare "istine" i dodatak revizije domovinskog rata po kojem su za domovinski rat krivi hrvati. Borba za za zaustavljenje istine se odvija zbog potrebe nabijanja kolektivne krivnje hrvatima jer se onda njima lakše manipulira, Kada su hrvati krivi onda trebaju biti kuš i nemaju pravo glasa i onda se s njima i hrvatskom može raditi što inozemni naručioc želi. To je istovremeno i borba za pravo na biti sluga stranom gospodaru da bi se u njegovo ime vladalo Hrvatskom a narodu će se reći da to tako mora biti jer je rekla EU. Puno puta su nam to prodali za vrijeme Račanaove i Zokine vlasti. Tada im je za sve nepopzularno uzrečica bila da se mora jer to traži EU. Što naravno nije bila sitina (tražila je engleska). Borba za kurikulum je i zato da ne saznate da su nečiji očevi i djedovi bili komunistički zločinci na križnoim putu i po logorima za političke neistomišljenike jer tada monogi uglednici to više ne bi mogli biti. Tko bi glasao za predsjednika kojem je otac bio krvnik na križnom putu ili upravitelj logora za političke zatvorenike. Zato!

VL
Avatar alien79
alien79
13:30 04.06.2017.

Jugokomunistički neradnici, "progresivni" libtardi i doživotni studenti filozofije i politologije tj. stoka sitnog zuba agresivno nasrću na našu djecu ultimativno zahtijevajući reformu kurikula po njihovoj bezbožnoj i transhumanističkoj ideologiji

VL
BA
bakulušić
14:22 04.06.2017.

Da je "Oluja" napravljena kako treba, danas u Hrvatskoj ne bi bilo nikakvih "bojnih polja". Sa manjim ili većim poteškoćama, živjeli bismo normalan život. Napravljen je propust i danas moramo trpjeti silovanja.

VL
Avatar navijač
navijač
13:30 04.06.2017.

Znamo mi da bi neki voljeli da nam kao i prije školstvo kroje onakvi kao što su krojili do 91, ali ničija još do zore nije gorjela.

VL
SO
SoloHan
13:52 04.06.2017.

zabava za mase, kao prvo da bi se sustav popravio treba novac, puno novca, kao drugo ne može ga popravljati roba s greškom proizvedena u nikad napuštenom socijalističkom poimanju obrazovanja

VL
SA
sani1
16:34 04.06.2017.

A Hod za život dan prije izbora je, predmnijevam, u redu. E moj Milane A.!

VL
Avatar HajdarovicM
HajdarovicM
14:00 04.06.2017.

Osim male obiteljske ispovijedi o time kako je njegov otac pokušao odgojiti pravog Hrvata u tekstu možemo pročitati još nekoliko uobičajenih poštapalica vezanih uz obrazovanje. Ništa novo ili poučno. Navedena CM inicijativa je upravo to - inicijativa u nedostatku sustavne potpore. Školstvo ne može biti prepušteno inicijativama i povremenim prikupljanjem milodara. Država je investirala ljude i novac u reformu, pa je zaustavila i sada izmišlja toplu vodu. To jest problem.

VL
DU
Deleted user
20:24 04.06.2017.

Lijepo je vladajuća ekipa u Otvorenom objasnila da reforma ide dalje, što je Jokić dobro napravio neće nestati, ono što je zabrljao bit će popravljeno. Ove demonstracije su kucanje na otvorena vrata. Bojim se da galamdžije zapravo traže nečiju krv. Ako bude još ovakvih demonstracija, nadam se da će i šutljiva većina izaći i pokazati im kako stvari stoje.

VL
GO
gooniegoogoo
17:10 04.06.2017.

i rad ovakvih članaka ste FakeNews

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
13:34 04.06.2017.

Za početak pustite ekipu koja dela na tom nek dovrši posel pa ga dajte na javno čitanje. Nek i ljevi i desni javno napišeju kaj im ni jasno/dobro pa bude puno tog jasnije. Ak ništ drugo bar bude se vidlo "zmiji noge".

VL
Avatar abakus
abakus
13:46 04.06.2017.

Mario Nakić: "Ultraljevica i ultradesnica konstantno se bore za kontrolu nad državnim školstvom zato što žele da u obrazovanje ugrade svoje vrijednosti i ideale, a to znači da je obrazovanje za njih samo indoktrinacija, novačenje novih naraštaja za svoje ideološke vojske. Kad stvari pogledamo iz tog ugla, koji nam masovni mediji nikada neće prikazati, stvari zapravo postaju zastrašujuće. Ne vjerujem da će ovi naši konzervativci preuzeti kontrolu nad obrazovanjem da bi pretvorili Hrvatsku u Singapur, kao što znam da oni koji im se žestoko protive ne bi nikada pretvorili Hrvatsku u Finsku. Oni nemaju uopće namjeru niti razmišljaju o interesu djece, njihova je namjera isključivo utjecaj na djecu. " - pametnome dosta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.