Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjedničina podrška reformi
Povratak na članak

Reforma ide dalje, Jokić će prihvatiti poziv predsjednice?

Ministarstvo: Pozivamo sve zainteresirane da se uključe u javnu raspravu kako bi poboljšali kurikulumske dokumente

Komentari 27

Avatar George Bailey
George Bailey
11:30 31.05.2016.

"Ja sam osobno formirao tu skupinu...to je tim ljudi koje sam osobno koordinirao" - Zoran Milanović o Jokiću i kurikularnoj reformi. Pametnom dosta.

VL
Avatar navijač
navijač
11:32 31.05.2016.

Pedofilija ni u kakvom obliku nesmije biti dio nastave a i valjda je svakom već jasno tko je Željko Jovanović i šta želi Hrvatima i Hrvatskoj. Sve što je on promjenio u sustavu obrazovanja treba ukinuti.

VL
Avatar Tigar63
Tigar63
12:08 31.05.2016.

Gospođo predsjednice, sjetite se tko vas je postavio na ovo časno mjesto,crveni kmeri sigurno nisu a vi sada gurate komunističku reformu školstva. Hej Kolinda stani malo na loptu , mandat će ti brzo proći ,a ako ovako nastaviš drugog biti neće.

VL
KA
kajbum
11:46 31.05.2016.

Zar niko drugi u drzavi nije sposoban da sprovede reforme osim tog jokica.nemogu vjerovat.

VL
CR
CROLINDA
12:00 31.05.2016.

sve starorežimski odgoj i SDP i HDZ i MOST - sve nesrtna nazadna crvena bratstvojedinstvena ideologija - reforme po nelustriranim jugokomunističkim umovima - jadna Hrvatska jadni Hrvati tužna vam mati - tužna i postiđena kao nikada

VL
DU
Deleted user
11:32 31.05.2016.

Predsjednica se tipično populistički povela za kriterijem medijske harange bez uvažavanja kritika Jokićevog građanskog preodgoja koje su uputili brojni relevantni dionici i institucije akademske zajednice u RH. Time je narušila demokratske uzuse u državi nastojeći se dodvoriti dijelu lakovjernih i apolitičnih Hrvata. Uz to je dokazala da joj nedostaje političke i intelektualne širine i lukavosti, sasvim je izvjesno da je čeka sudbina Ive Josipovića.

VL
CR
CROLINDA
12:20 31.05.2016.

šta vrijedi Hrvatima što su pobijedili u obrambenom ratu kada nisu lustrirali crvenu sotonu i njegovu ideologiju pa sada imamo takvo nazadovanje i eskalaciju antikršćanske i antihrvatske naravi pravu društvenu šizofreniju i specijalni ideološki rat a sve se to moglooglo izbjeći samo da se na vrijeme postavilo kao svoj u svojoj kući

VL
CR
CROLINDA
11:35 31.05.2016.

tko savjetuje predsjednicu o tom partijskom kukurikulumu ima li ona uopće pojma što će hrvatska djeca učiti u školi

VL
CR
CROLINDA
11:49 31.05.2016.

Hrvate je stid tko im konstantno upravlja državom - svi su zadojeni kućnim odgojem u dušu i u krv tom crvenom jugokomunističkom ideologijom i lijevi i desni - podržavaju Srbiju podržavaju Vesnu Pusić podržavaju crveni kurikulum samo podržavaju i ulagujuaguju i izvinjavaju se antihrvaima pardon antifašistima - uopće se ne poštuju ovaj narod ni išta njegovo - da to što se država Hrvatska zove po Hrvatima valjda nešto mora značiti u smislu njegovanja vrijednosti i osjećaja tog većinskog naroda kojemu kao kršćanskom i katoličkom ne samo da ne priliči nego ne smije biti prihvatljivo čašćenje komunizma i neprijatelja broj jedan države Hrvatske J.B. zvanog Tito te zakonsko usvajanje sotonske izmišljene rodne ideologije izmišljenog takozvanog braka između istospolnih jedinki pobačaja eutanazije obrazovnog kurikuluma koji ima za cilj dehrvatizirati oddomoljubiti Hrvata napraviti od njega da se osjeća samo građanin I ništa više da bude anacionalni apatrid i da zazire od svega što je hrvatsko ili katoličko – kurikulum kukurikavaca je upravo to po sadržaju udžbenika i iz prirodnih i iz društvenih predmeta – po povijesti po lektiri po zdravstvenom spolnom i građanskom odgoju – zamislite po nekakvim jokićima i jovanovićima djeci hrvatskoj ne treba jedan Marulić jerbo je kažu arhaičan i nerazumljiv ali im treba antihrvatska jugonacionalistička ili nehrvatska subkultura tipa Kante Tomića ili im Štulić možda parira Maruliću i Ujeviću ili možda Mile Kekin sa stihovima i notama ko iz večernje škole a na dramskoj sekciji bi valjda poželjno bilo djeci prikazivati lažne ispodpismene hipointeligentne uratke spotove o Hrvatima Renea Bitorajca – u jugokomunističkom režimu su školsku djecu šopali jugoslavenskom takozvanom istinom himnom petokrakom zastavom štafetom i sletovima u čast dragog im diktatora a sada nam u našoj državi Hrvatskoj pokušavaju nametnuti opće ustručavanje zaziranje pa čak i gađenje prezir i mržnju prema ikakvim domoljubnim gestama i osjećajima do te mjere da nas čak s pozicije vlasti izdajnički sabotiraju pred svijetom podmećući nam kolektivno kukaste križeve na stadionu eto s kim imamo posla – isti onaj istacati stari dobro poznati i poznato odgojeni vječni neprijatelj svega hrvatskog samo što je sada još izopačeniji - "Dobar i manit su braća" kaže pučka poslovica - Hrvati su dobar narod ali se ne znaju postaviti u svojoj kući - u tuđoj su kući predobri ali u svojoj su blećine koj puštaju da đava skroz odnese šalu - kada teror manjine nad većinom dokada teror onih koji su odgajani da nikada ne može i ne smije postojati država koja bi se zvala po Hrvatima

VL
DO
DonQuiyote
11:27 31.05.2016.

Drago mi je vidjeti nasu vrhovnicu medju narodom, ali mi nije drago nakon komunjare Darinka Kosora na celu zagrebacke skupstine vidjeti jos jednog komunjaru Mikulica, pa gdje ide ovaj svijet

VL
Avatar Zagor 74
Zagor 74
12:25 31.05.2016.

Zagor i Čiko dolaze na prosvjed...a g. Ilčić pokazuje fundamentalno nerazumijevanje povezujući sindikate i radno vrijeme s ovime...radi se o SADRŽAJU, i taj ide dalje u zacrtanom smjeru!

VL
BL
blaztilic1234
12:34 31.05.2016.

Predsjednice, ne zabijate nož u leđa onima koji su vam dali glas. Ili možda ne računate na drugi mandat?

VL
TB
taras.buljba
13:20 31.05.2016.

Ladislave nadj drvo sa dobrom ladovinom i zabij se u njega i ostani tamo bar 300 godina!!!

VL
MA
malavjeverica1
12:02 31.05.2016.

kako bi bilo lijepo da je itko od komentatora koji pljuju po kurikulumu (pitam se znaju li uopće što je to) pročitao iti jedan red prijedloga cjelovite kurikularne reforme? Prema komentarima ispada da je prijedlog kurikuluma napisao Milanović u svom podrumu i sad treba po tome pljuvati. Dajte pustite ljude da rade posao za koji su stručni, nastavni program nam je zastario za poludit i treba mu promjena pod hitno. Politika van iz ovoga i pustite ljude koji su stručni sastave kurikulum u miru, da pregledaju sve prijedloge i učine promjene koje su potrebne...

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
11:32 31.05.2016.

Sad svi uvlace rogove, cak i Ilicic. Desnicari su u totalnoj defanzivi na svim frontovima. Jedva cekam izbore.

VL
Avatar scarfacce
scarfacce
11:52 31.05.2016.

volio bih da je kolinda precjednica hdz-a mislim da bi sve bilo puno boje,jer zena ima dobre namjere i vidi se da je iskreni domoljub.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.