Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
91. zrakoplovna baza

Redovite letačke aktivnosti HRZ-a: Moguće probijanje zvučnog zida

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/4
25.09.2019.
u 09:12

Letovi će se izvesti na području kontinentalne i istočne Hrvatske na visini iznad 10 tisuća metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera, priopćio je MORH.

U sklopu planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva Eskadrila borbenih aviona iz sastava 91. zrakoplovne baze provodit će danas, od 10 do 15 sati, redovite letačke aktivnosti tijekom kojih je moguće probijanje zvučnog zida.

Letovi će se izvesti na području kontinentalne i istočne Hrvatske na visini iznad 10 tisuća metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera, priopćio je MORH.

 

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
11:03 25.09.2019.

ako poruše moju zvučnu kulisu nadrapat će!!! zidove nek ruše, ionak su slabi temelji... dal u ishodili okolišnu dozvolu? imaju studiju utjecaja na okoliš, prirodu? jesen je, ptice se spremaju na put, leptiri idu ća...

Avatar imotska115
imotska115
12:31 25.09.2019.

Ovi na slici sigurno neće probiti ništa, brži ji je auto od Rimca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije