Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVIN VIROVITICA

Redovita neto plaća 460 eura, zarada po dionici 90 kuna

tvn
Maja Šantoši /Pixsell
22.02.2011.
u 16:40

Ne treba se zavaravati i očekivati da će sutra biti lakše, kaže direktor dipl. ing. Ivan Slamić

VIROVITICA – Kriza je prije dvije godine srušila veliku proizvodnju i narudžbe u najuspješnijoj hrvatskoj drvoprerađivačkoj tvrtki Tvin Virovitica. Tvrtka u vlasništvu radnika prilagodila je poslovanje novim tržišnim zahtjevima, proizvodnja je racionalizirana, a Tvin je povratkom na europska tržišta ostvario godišnji prihod od oko 170 milijuna kuna.

Poslovnu  2010. godinu  završit će s prosječnom neto plaćom od 460 eura i zaradom od 90 kuna po dionici. 

Opširnije u sutrašnjem broju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 3

BO
boston
14:01 23.02.2011.

I ovo je primjer uspjeha ???

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
22:42 22.02.2011.

460 eura ili 3300 kunića,pljuc,najniže od svih EU zemalja članica ,a volimo se uspoređivati sa EU u ostalim cjenama

RO
robertsedlar
14:07 23.02.2011.

Ja sam htio kupiti njihovu spavacu sobu. Imaju je na netu. Bas kakva meni odgovara. Posalo mail i 5 dana NITKO, ali NITKO ne odgovara. Zovem predstavnistvo u Zagreb jer ono kupujmo Hrvatsko, lik mi odgovora da nema pojma i da moram zvati Viroviticu. Zovem tamo, da trebam poslati upit na fax i da će mi se javiti i da pita me koja sam ja firma. Ja kažem nisam firma već osoba kojoj se sviđa model spavaće sobe i ženska mi kaže da oni ne prodaju te sobe uopće!?!?!?!?!? Odnos prema kupcima je KATASTROFALAN. Općenito Hrvatska drvna idustrija neka malo prouči Alples ili one Srpske internet stranice (Jela čini mi se) da vide kako se u 21. stoljeću prodaje namještaj. A nisam malo potrošio na namještaj oko 10000 EUR-a. Toliko o TVIN-u. Da Vam piše o Sekuliću iz N. Gradiške? Kad sam im rekao da sam ja iz Zagreba, pa mi lik kaže pa što onda dođite tu?!?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije