Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Redove HDSSB-a popunilo novih 24 članova HDZ-a

Nastavlja se serijal, ovo je samo jedna od epizoda - zadovoljno je zaključio i šef HDSSB-a Vladimir Šišljagić.
07. lipnja 2012. u 12:14 50 komentara 3 prikaza
\'slavonija,08.05.2009,osijek,hrvatska,konferencija za novinare hdssb-a povodom donesene presude za branimira glavasa,vladimir sisljagic,kresimir bubalo Photo: Marko Mrkonjic/Vecernji list\'
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell

Redove HDSSB-a popunilo je novih 24 članova HDZ-a i jedna članica HNS-a. U drugu stranku tako je od danas pristupilo i četvero bivših članova predsjedništva osječkog odbora HDZ-a. Nakon Josipa Salapića, u HDSSB je ušla Ana Čalušić, predsjednica Mladeži HDZ-a Osijeka te Ivan Čurić i Ana Diklić. Stranački je dres promijenila i Silvana Sabo, članica osječkog gradskog poglavarstva zadužena za gospodarstvo iz doba kratke vladavine HDZ-a i HSP-a. Iz redova HNS-a u HDSSB je prešla Evica Glibota.

- Moja mladež i ja došli smo otvorenog srca - kazala je Ana Čalušić uvjerena da će u HDSSB-u imati bolje šanse za aktivan politički rad na dobrobit razvoja Osijeka, županije i regije.

- HDZ se nije rukovodio dobrobiti regije i ljudi već se bavio samim sobom - rekla je Sabo. Zadovoljan je bio i J. Salapić naglašavajući da te ljude nije on zvao već su oni zvali njega. Danas ih je, kaže, stiglo 24, uskoro će ih biti još više.

- Nastavlja se serijal, ovo je samo jedna od epizoda - zadovoljno je zaključio i šef HDSSB-a Vladimir Šišljagić.

Bojanje stana
PROLJETNI RADOVI
Osnovni "šljakerski" pribor za ličenje zidova koji bi svi trebali imati doma
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Plaćaj račune i upravljaj svojim financijama online: savjeti za organizaciju bez odlazaka u poslovnicu banke
  • utatica:

    tako je to kad su hadezeovi kriminalci umjesto moralnog Kujundžića birali Karamarka kojeg bije glas kriminalca i udbaša. Nisu oni mislili na građane i na izbore, mislili su jedino kako sačuvati svoje guhice od progona,. Urušavanje HDZ-a se s ovim ... prikaži još!im vodstvom mora nastaviti sve dok na čelo stranke ne dođe moralan domoljub, ako tada HDZ-a uopće bude. Za sad nam preostaje Tomašićkina stranka ili HDSSB. a ljevičarima Lesar i Jurčić

  • BRANITELJ-MUP:

    Ovi formiraju novi HDZ! Najprije su go....bježala iz Partije u HDZ a sad u HDSSB! Već viđeno!

  • -obrisani-:

    Politička prostitucija. Bez prezervativa.