Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi prebjezi

Redove HDSSB-a popunilo novih 24 članova HDZ-a

\'slavonija,08.05.2009,osijek,hrvatska,konferencija za novinare hdssb-a povodom donesene presude za branimira glavasa,vladimir sisljagic,kresimir bubalo Photo: Marko Mrkonjic/Vecernji list\'
Marko Mrkonjić/Pixsell
07.06.2012.
u 12:14

Nastavlja se serijal, ovo je samo jedna od epizoda - zadovoljno je zaključio i šef HDSSB-a Vladimir Šišljagić.

Redove HDSSB-a popunilo je novih 24 članova HDZ-a i jedna članica HNS-a. U drugu stranku tako je od danas pristupilo i četvero bivših članova predsjedništva osječkog odbora HDZ-a. Nakon Josipa Salapića, u HDSSB je ušla Ana Čalušić, predsjednica Mladeži HDZ-a Osijeka te Ivan Čurić i Ana Diklić. Stranački je dres promijenila i Silvana Sabo, članica osječkog gradskog poglavarstva zadužena za gospodarstvo iz doba kratke vladavine HDZ-a i HSP-a. Iz redova HNS-a u HDSSB je prešla Evica Glibota.

- Moja mladež i ja došli smo otvorenog srca - kazala je Ana Čalušić uvjerena da će u HDSSB-u imati bolje šanse za aktivan politički rad na dobrobit razvoja Osijeka, županije i regije.

- HDZ se nije rukovodio dobrobiti regije i ljudi već se bavio samim sobom - rekla je Sabo. Zadovoljan je bio i J. Salapić naglašavajući da te ljude nije on zvao već su oni zvali njega. Danas ih je, kaže, stiglo 24, uskoro će ih biti još više.

- Nastavlja se serijal, ovo je samo jedna od epizoda - zadovoljno je zaključio i šef HDSSB-a Vladimir Šišljagić.

Ključne riječi

Komentara 50

UT
utatica
12:25 07.06.2012.

tako je to kad su hadezeovi kriminalci umjesto moralnog Kujundžića birali Karamarka kojeg bije glas kriminalca i udbaša. Nisu oni mislili na građane i na izbore, mislili su jedino kako sačuvati svoje guhice od progona,. Urušavanje HDZ-a se s ovimim vodstvom mora nastaviti sve dok na čelo stranke ne dođe moralan domoljub, ako tada HDZ-a uopće bude. Za sad nam preostaje Tomašićkina stranka ili HDSSB. a ljevičarima Lesar i Jurčić

BM
BRANITELJ-MUP
12:28 07.06.2012.

Ovi formiraju novi HDZ! Najprije su go....bježala iz Partije u HDZ a sad u HDSSB! Već viđeno!

OB
-obrisani-
12:23 07.06.2012.

Politička prostitucija. Bez prezervativa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije