Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dala im potporu
Povratak na članak

Redatelji i producenti zadovoljni prijemom kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović

Dojmovi su isti kao nakon jučerašnjeg sastanka s premijerom Plenkovićem, dali su nam potporu u očuvanju HAVC-a i ne dopuštaju demontažu sustava, rekao je Zrinko Ogresta

Komentari 6

PP
plavac plavi
15:15 24.02.2017.

Koje medijske manipulacije i nepotpune informacije!! Neka ovi filmaši kažu tko je to i kojim riječima rekao da treba ukinuti, uništiti HAVC i filmsku industriju, istiniti citat, a ne podmetanje, iskrivljavanje i stavljanje u usta nekome ono što nije rekao! Nitko, baš nitko (niti Hasanbegović) nije rekao da treba ukinuti "uništiti" HAVC! Govori se samo o nepravilnostima (Pljački), međusobnom dodjeljivanju milijuna, kruga ljudi oko Hribara!! Ovi se filmaši bore protiv vjetrenjača (izmišljenog neprijatelja, služeći se najgorim agitpropom-stavi u usta nekome ono što nije rekao i onda se bori protiv te laži, zapravo izmišljenog neprijatelja!!

VL
MA
Marko1337
15:22 24.02.2017.

Zadovoljni. Ali novac hrvatskih građana nećete više brojati, a kriminalci i podlaci koji su se koristili našim novcem protiv zakona i interesa naroda će odgovarati i vratiti što su pokrali

VL
DD
ddh
18:28 24.02.2017.

Dakle posteno receno, meni i ne samo meni je pun kufer ovih crvenih filmskih vikaca. Meni je pun kufer raznih Hribara i Bresana kao i njihovih drugova koji na ledjima radnog covjeka glume nekekve filmske velicine, a bez pokrica, i iozigravaju jet-set na trosak gradjana. Meni je pun kufer raznih obozavaoca zlocinca Tita poput Bresana i raznih filmskih "mahera" poput Hribara sa njihovim filmovima poput onoga "U Dvoru na Uni". A dosta je i tog antihrvatskog ne prenamganja, nego nastojanja, da se Hrvatska uvijek prikaze kao nesto lose i koji u svojim filmovima vrijedjaju osjecaje gradjana na ciji trosak ta crvena -jugobanda izigrava zvijezde. A moze se i slobodno diskutirati o tome, dali je to umjetnost ili kultura ili jednostavno propaganda Save Strbca, Seselja i Dacica. Jer po svojim djelima su ti blizi Strbcu i Dacicu, nego civiliziranoj Hrvatskoj.

VL
SV
svitilnik
18:52 24.02.2017.

Ekipa po Europi cinka, obmanjuje, laže i manipulira. Nitko nije protiv neovisnosti bilo čega, tako ni protiv umjetničkoga stvaralaštva, tako ni protiv hrvatskoga filma i svih hrvatskih filmskih djelatnika. Naprotiv, cilj je svima nama dobar hrvatski film i svi koji se bave hrvatskih filmom da imaju prihode od kojih mogu živjeti. No ekipa bi uzimala novce od nas koji radimo i bavila se politikom. To neće ići. Ako se želite baviti politikom, financirajte se sami jer HAVC je naš zato što ga mi ga plaćamo

VL
ZH
zhecko
18:14 24.02.2017.

Kolika je priređena kampanja i histerija da mogu opet dijeliti i trošiti novce hrvatskih poreznih obveznika bez ikakve kontrole i po svom nahođenju. U Hrvatskoj nema cenzure - svatko može snimiti film, kakav hoće, ali to neka financira iz svog džepa !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.