Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARIO JURIČAN
Povratak na članak

Redatelj filma Gazda: Država se neće naplatiti od Todorića za otok, on traži način da im plati kompenzacijom

Juričan smatra da je tajna Todorićevog uspjeha financiranje svih političkih stranaka.

Komentari 2

PO
portugisac
08:13 22.02.2017.

Ne mogu da vjerujem da ovi minusi označavaju podršku kriminalu u HAVC-u. I onda nek nam bude dobro.

VL
PO
portugisac
07:21 22.02.2017.

Gledao sam sinoć tu emisiju i izludio sam koga mi to financiramo. Njemu branitelji ne znaće ništa. On kao i svi tzv. filmaši štite Hribara i kao bore se za financiranje Hrvatskoga filma. Niti jedan ne spominje kriminal u HAVC-u ili kriminalne radnje Hribara i kruga oko njega. Tu spada i ministrica Obuljen samo se bojim da će Plenković što se tiće nje istragu zaustaviti. U prijavi protiv HAVC-a nigdje nisam pročitao da se nešto radi protiv Hrvatskoga filma iako bi tu itekako trebala cenzura. Ne možeš uzimati novac za film i praviti protuhrvatski film. Prkazivati branitelje kao ubojice, kukavice , dezertere a stvorili su Hrvatsku državu. Ili sada u Motovunu dokumentarac plaćen sa Hrvatskim novcem prikazuje Hrvatsku kao fašističku zemlju. Takovi filmovi su rado viđeni u inostranstvu i nagrađivani. Samo da još spomenem da je sramota kako se Španović ponio u sinočnoj emisiji. Niti jedno pitanje o kriminalu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.