Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RED SUNCA, RED KIŠE

Uživajte u suncu, stiže promjena vremena: Pad temperature, kiša, ponegdje i grmljavina

Split: Sunčano i toplo poslijepodne građani proveli na rivi
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/9
15.03.2024.
u 08:45

Idućih dana djelomice sunčano te i dalje iznadprosječno toplo. U subotu uz prolazno naoblačenje mjestimice kiša ili kratkotrajni pljuskovi.

Danas nas je, kako smo i najavljivali, dočekalo iznadprosječno toplo vrijeme za ovo doba godine. U suncu danas uživa cijela Hrvatska. Zamjetnijeg vjetra veći dio dana neće biti ni u gorskoj Hrvatskoj, ni na sjevernom Jadranu. Najviše oblaka bit će nad Slavonijom i sjevernim Jadranom, a najmanje nad Dalmacijom koja će biti najsunčanija, prognozira DHMZ.  Za poslijepodne očekuje nas temperatura od 15 do 18°C. More će u Dalmaciji i na jugu Hrvatske biti uglavnom mirno ili malo valovito. 

Sutra nas očekuje nagla promjena vremena koja će se s dolaskom sljedećeg dana smiriti. Najviše oblaka uz čestu, ali uglavnom ne i obilnu kišu, bit će u danju najsvježiju subotu, a u nedjelju i ponedjeljak sunčanije premda ne posvuda suho. Uz slab do umjeren jugozapadni vjetar i jugo, ponegdje prolazno i buru i sjeverozapadnjak bit će i dalje razmjerno toplo za doba godine.

I na obali u subotu će biti oblačnije nego tijekom četvrtka i petka. Uglavnom pretežno oblačno, povremeno uz kišu, a lokalno i uz pljuskove. Kasno poslijepodne razvedravat će se sa sjevera, pa će nedjelja biti sunčanija, ali moguć je i tada još poneki pljusak na jugu Dalmacije. 

Za vikend nas očekuje promjenjivije vrijeme, u subotu oblačnije, povremeno uz kišu, a lokalno su mogući i kraći pljuskovi. Zatim u nedjelju razvedravanje, uz više sunca.

Foto: DHMZ

Foto: DHMZ

GALERIJA: Sunčano i toplo poslijepodne građani proveli na splitskoj  rivi 

Split: Sunčano i toplo poslijepodne građani proveli na rivi
1/22

 

Komentara 2

Avatar Make my day
Make my day
09:21 15.03.2024.

Splićanke sa slike tri baš lijepo ližu sladoled, vidi se da su talentirane.

Avatar Felix24
Felix24
10:27 15.03.2024.

NARAVO, vidim to po crtama na nebu ZAPRAŠUJU od jutra a uvijek nakon zaprašivanja nakon par dana slijedi kiša . . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije