Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKOVCI

Vozač kažnjen s 12 tisuća kuna i oduzimanjem dozvole

policija
Foto: Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija
23.08.2019.
u 11:45

Vozač iz Zagreba vrijeđao je policajce pokazujući znakove alkoholiziranosti te je priveden u policijsku postaju gdje mu je alkotestom izmjereno 2,20 promila alkohola u krvi,

Novčanom kaznom od 12.190 kuna i oduzimanjem dozvole na šest mjeseci kažnjen je 53-godišnji vozač iz Zagreba, kojega je policija u Otoku kod Vinkovaca zaustavila zbog niza prometnih prekršaja.

Vukovarsko-srijemska policija u priopćenju ističe kako je riječ o recidivistu koji je poznat po činjenju prometnih prekršaja, koje je nastavio činiti u srijedu kada ga je policija zaustavila u automobilu zagrebačkih registracija u kojemu nije bio vezan pojasom, a odbio je policiji dati prometnu i vozačku dozvolu.

 Vrijeđao je policajce pokazujući znakove alkoholiziranosti te je priveden u policijsku postaju gdje mu je alkotestom izmjereno 2,20 promila alkohola u krvi, a utvrđeno je i kako kod sebe opće nema ni vozačku niti prometnu dozvolu, kao ni osobnu iskaznicu.

 Smješten je u posebnu prostoriju do otrježnjenja, uhićen i potom uz optužni prijedlog priveden na Općinski sud u Vinkovcima.

 U žurnom postupku proglašen je krivim te mu je izrečena novčana kazna od 12.190 kuna i zaštitna mjera upravljanja motornim vozilom "B" kategorije u trajanju od šest mjeseci.

Ključne riječi

Komentara 4

PH
Petarstijena-HR
12:39 23.08.2019.

Tako i treba, budale, krkani i primitivci neka plaćaju kada su dovoljno bogati, neka bogate Plenkovića----

DU
Deleted user
12:02 23.08.2019.

Kako ti koji su stalno u prekršaju ne shvaćaju da ih policija zna i samo ih čeka da ih debelo kazne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije