Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Recept za doručak “Dijete 5 faktora”

shop (1)
Foto: VL
1/3
PR
Autor
PR članak
14.01.2011.
u 09:42

Autor Harley Pasternak osmislio je program prehrane i vježbi koji vam omogućuje da u kratkom razdoblju izgubite višak kilograma

Neke od najljepših i najpoznatijih holivudskih zvijezda – Halle Berry, Eva Mendes, Rachel Weisz, Robert Downey Jr., Brendan Fraser, Benjamin Bratt, Alicia Keys... oblikuju svoja tijela pomoću “Dijete 5 faktora”, revolucionarnog programa prehrane i vježbi. Autor Harley Pasternak osmislio je jedinstven program prehrane i vježbi koji vam omogućuje da u kratkom razdoblju izgubite prekomjerne kilograme.

Pritom nećete gladovati niti se odricati hrane, nego ćete biti u izvrsnoj formi i puni energije. Ovo je jedna od najjednostavnijih dijeta i moći ćete je bez problema provoditi uvijek i svugdje. Odaberite namirnice 5 faktora koje vam se najviše sviđaju i pripremajte ukusna jela prema brzim i jednostavnim receptima iz knjige – i prekomjerni kilogrami topit će se. Sjajno je što svaki tjedan imate i jedan “dan za kršenje pravila”, kad možete uživati u hrani za kojom žudite.

Primjerice, evo jedan recept za doručak, omlet od sira i brokule. Glumica i zvijezda TV serije “Prijateljice!” Tracee Ross iskusila je “Dijetu 5 faktora” i kaže: “Harley me naučio kako održavati mišićni tonus i čvrsto tijelo bez masnih naslaga, a ipak imati savršenu dozu ženstvenog ljuljanja u hodu, tako da izgledam i da se osjećam dobro i izvan ekrana”.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?