Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak zla

Rebekah Brooks, direktorica News Internationala, podnijela ostavku

brooks
Reuters
15.07.2011.
u 11:25

Ostavka dolazi u vrijeme kada se skandal širi i izvan Velike Britanije jer je američki FBI pokrenuo istragu o prisluškivanju telefona obitelji žrtava napada od 11. rujna

Rebekah Brooks, direktorica News Internationala i jedna od glavnih u aferi s hakiranjem telefona zbog koje je ugašen News of the World, podnijela je ostavku! Njezin potez dolazi u vrijeme kada se skandal širi i izvan Velike Britanije jer je američki FBI pokrenuo istragu o prisluškivanju telefona obitelji žrtava napada od 11. rujna, koji su, navodno, provodili listovi iz Murdochova medijskog carstva koji se nalaze na području SAD-a.

Komentara 10

RE
redikuL
12:11 15.07.2011.

Što je ostavka naspram zatvorske kazne koja je gibira.

CH
chainsaw.
12:12 15.07.2011.

za ocekivati, nije imala drugi izbor. za sada sve zvuci kako treba. murdock gubi kredibilitet, kupovina preostalih dionica BskyB je propala, politicari (donedavno njegovi pijuni) su na nogama. intersantna je trenutna promjena u britanskoj politici koja ga je do prije par tjedana drzala kao (opasnog) ko-ordinatora javnog mijenja da bi ga sada pozvali pred komisiju clanova parlamenta da se izjasni kao obican ‘civil’. biti ce zanimljivo jednog dana saznati tko je pokrenuo svu tu lavinu, odnosno kome je to murdock gadno nagazio na zulj. takodjer ce biti zanimljivo vidjeti kolika ce sada biti raspodjela moci medju novinama te njihov utjecaj na politiku i javnost.

E
E
12:09 15.07.2011.

koga boli džon za to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije