Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razvoj grada
Povratak na članak

Rebalans proračuna Dugog Sela zakonit je i neophodan

Napokon smo dobili priliku da ne samo vlastitim novcem, već i novcem aglomeracije taj KIC dovedemo u funkciju. To je san generacija star već 20 godina, kaže gradonačelnik Panian

Komentari 2

RO
rotuutor
17:40 09.08.2018.

Gradonacelnik Panian je opsjenar i lazov,gradio bi tudjim novcem i zaduzio Grad.Neka se on drzi zubarske brusilice ,iako i tu nije nesto,obicni fuser.Reklamira se novcem nas Dugoselaca.Taj nema pojma o komunalnim problemima.I ova slika puno kaze,svojom debelom straznjicom zauzeo je pola ceste.Tko bi normalan uzeo takvu pozu?

VL
DG
darko.glad
11:48 10.08.2018.

Zubar se lažno predstavlja, svugdje se potpisuje s dr. ispred imena iako nije ni liječnik niti doktor znanosti. Taština do neba bez pokrića, jednako kao i nevjenčana supruga Sunčana. Prozvala se najboljim radiologom u Hrvatskoj, a radi u domu zdravlja... pametnom dosta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.