Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
realitično prikazane posljedice

Reagana je film o nuklearnom ratu dramatično promijenio

23.05.2024.
u 18:30

Reagan je tada bio u drugoj polovici svog prvog predsjedničkog mandata, a u drugom je napravio veliki zaokret i počeo zagovarati mirovne inicijative i smanjenje nuklearnog oružja. Kad je 1985. na čelo druge svjetske supersile došao Mihail Gorbačov, Reagan je našao pandana u razmišljanjima da treba smanjiti nuklearno oružje u svijetu

Komentara 2

PN
pošteni_načelnik
21:46 24.05.2024.

još jedan od glumaca u politici...a ima ih i po selima u Dalmaciji gdje vladaju kao pravi šerifi iz vesterna, a nikome ne polažu račune, ali zato dobro kraduCkaju

XA
xaron
21:55 23.05.2024.

Regan je bio tipični Amerikanac. Da bi nešto shvati trebalo mu je to nacrtati, a još je i bolje ako se to snimi kao film.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije