Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FBI i Kennedyjevi

Razuzdane orgije u hotelu zvanom Bijela kuća 
u New Yorku

Monroe (1)
Arhiva VL
16.06.2010.
u 18:01

Marilyn Monroe noć je provela u apartmanu Carlylea pošto je u Madison Square Gardenu pohotno otpjevala čestitku za 45. rođendan Johna F. Kennedyja.

Pošto je javnosti otvoren dosje koji je od 1960. do 1985. godine o obitelji Kennedy i mafiji FBI prikupio na više od 2800 stranica, na vidjelo su izbile i pikanterije za protagoniste koji imaju sreće što više nisu među živima.

Čini se da su sva trojica braće Kennedy, John, Robert i Ted, sudjelovali u orgijama s Marilyn Monroe, a da su im u krevet često uskakali i pripadnici estradnoga klana Rat Pack Franka Sinatre.

Podmetnute žene
Informator iz mafije, piše u jednom dosjeu, javio je federalcima da su talijanski organizirani kriminalci Kennedyjima u organizaciji “Sinatrinih suradnika” podmetali žene kako bi ih jednom javno osramotili. O svakoj takvoj orgiji iscrpno su bili obaviješteni mafijaški bossovi iz klanova Genovese, Luciano i Gambino.

Na drugome mjestu govori se da su u jednoj orgiji s trojicom braće Kennedy sudjelovali Marilyn Monroe, Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. i glumac Pete Lawford, a pridružila im se i Patricia Kennedy, Lawfordova žena i sestra trojice braće. Mafija je i poslije ubojstva JFK-a namještala orgije preostaloj dvojici braće s namjerom da ih se fotografira u ponižavajućim položajima.

Većina se raskalašenih afera odvijala u prostranu apartmanu na najvišem katu vrhunskoga hotela Carlyle na Manhattanu čiji je stalni zakupac bio John F. Kennedy. Za njegova predsjednikovanja taj su apartman zvali Bijelom kućom u New Yorku.

Ondje su John Kennedy i Marilyn Monroe proveli noć 19. svibnja 1962. nakon javne predsjednikove proslave 45. rođendana u Madison Square Gardenu. Tada mu je, vidljivo ošamućena od pića ili još čega, Marilyn Monroe pohotljivo otpjevala pjesmu “Happy Birthday”.

Taj je glumičin nastup u ružičastoj utegnutoj toaleti predložio upravo zet Peter Lawford. Čak su i riječi pjesme preinačili stihovima Boba Hopea “Thanks for the Memory”, nakon čega je Kennedy javno rekao: “Hvala ti. Poslije ovakve pjesme iz politike mogu mirne duše izravno u mirovinu”.

Nagla smrt od tableta
Mafijaške dojave kažu da divlji puteni ispadi u The Carlyleu nisu bili osobita tajna ni policiji, ni mafiji, a ni saveznim službama. Dapače, na istom tom katu slične je razuzdane zabave priređivala multimilijunaška razvedenica Jacqueline Hammond i navodno su, prema jednoj dojavi, i jedni i drugi znali što se ondje radi.
Dva i pol mjeseca poslije toga rođendana, 5. kolovoza, Marilyn je pronađena mrtva u svom domu u Los Angelesu.

Dijagnoza: otrovanje tabletama za spavanje.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
02:57 17.06.2010.

Takve politicare ,a oni su velika vecina,banda koja upravlja Amerikom,jako voli.. Tim nacinom ih drze pod svojom kontrolom.....Sve so to samo lutke na konopcu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije