Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.03.2014. u 14:00

Ministar Jovanović je, recimo, smislio dobru foru kad je poslao povijesne udžbenike Karamarku

Sinoćnje vijesti obilježili su ispadi stranih državnika. Malezijski premijer Najib Razak naprosto je proglasio 239 ljudi mrtvima iako nitko nije vidio nijedan leš. Ni dan nakon što je to uradio, ljudima nije podastro nikakav dokaz. Ništa ozbiljniji nije ni Barack Obama. U Bruxelles je stigao u pratnji tri aviona, 40 automobila i 900 čuvara, a iz Europe je posprdno poručio da Rusija nije nikakva globalna, već regionalna sila. I to govori čelnik države čija vojska ne može ni nakon deset godina poraziti talibane, šačicu seljačina u dronjcima koje su, btw, sami stvorili. Ali kad se tako ponašaju svjetski čelnici, zašto se čudimo čobanskom mentalitetu domaćih političara koji nam stalno serviraju međusobnu netrpeljivost?

Ministar Jovanović je, recimo, smislio dobru foru kad je poslao povijesne udžbenike Karamarku. Ali nije odolio da mu usput zajedljivo spočitne deset godina studiranja i da ga usporedi sa srbijanskim imenjakom Tomislavom Nikolićem. No sinoć je iskrsnuo jedan drugi Tomislav kojeg se može usporediti s Karamarkom - mladi HDZ-ov kadar za odgoj i obrazovanje Tomislav Đonlić.

U vijestima RTL-u odgovorio je u ime stranke Jovanoviću i dao izjavu za koju sam bio uvjeren da ju je napisao sam Karamarko. Ali nedostajala je ipak ta omiljena vođina riječ "apsurdno" pa mi je jasno da je ovo ipak samo dobra imitacija šefa. Mali Tomica ministra je nazvao i dostavljačem. Hm, iako je HDZ-ovcima to možda smiješno, koliko znam, dostavljač je onaj tip koji vam nešto donese na vrata, recimo pizzu. A ne onaj koji je spakirao paket knjiga i poslao vam ga poštom. Naziv dostavljač je promašen, ali bi neki drugi nadimak dobro pristajao ovom zajedljivom i samodopadnom političaru koji se posvađao s cijelim svijetom. Imam par dobrih ideja, ali ipak ostavljam HDZ-ovcima da se poigraju i smisle dobru foru za svoju omiljenu metu.

PLUS

HTV 3: U trenutku kad zapadni svijet histerizira protiv Rusije, HTV nam je priuštio filmsko remek djelo "Uspon" koje je još jedan dokaz briljantnosti ruske umjetnosti

MINUS

HTV 1: Svi kvizovi već godinama izgledaju isto: uvijek ta tamnoplava pozadina, voditelj Tarik Filipović, a s druge strane u nekoj formi Miočić... Jako monotono.

>> Jovanović: Karamarku je teško čitati, a kad i pročita ništa ne razumije

Komentara 25

PO
poludiopremijer
15:30 26.03.2014.

Nije on dorastao za raznosača pizza majstore

DU
Deleted user
17:44 26.03.2014.

Kad bi raznosio pizze radio bi nešto korisnog. Ovako je potpuno beskorisni nemtnik na državnom proračunu koji Hrvatskoj i hrvatskom narodu samo nanosi štetu te srozava ugled hrvatske intelektualne zajednice.

DU
Deleted user
12:02 26.03.2014.

Za biti dostavljac moras imati nekih kvaliteta! Koje ja kod druga Jovanovica ne vidim! Znaci, nazivajuci ga dostavljacem, HDZ mu je zapravo napravio veliki kompliment!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije