Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljivi trenutak

Ovome služe kumovi: Mladoženja je otplesao prvi ples iako ne može hodati

mladenci
Foto: Getty Images
02.02.2019.
u 17:10

Njegovi prijatelji držali su ga cijelo vrijeme dok je plesao prvi ples sa svojom suprugom uz zvuke Sam Smitha

Ako ste mislili da ste vidjeli najljepši prvi ples mladenaca, razmislite još jednom. Naime, video koji prikazuje kumove koji pomažu mladoženji ustati iz invalidskih kolica kako bi mogao plesati sa svojom novopečenom suprugom, razgalio je čitavi svijet, prenosi Metro.

Njegovi prijatelji su mu tako pomogli ustati na noge i pritom ga držali cijelo vrijeme dok je plesao prvi ples sa svojom suprugom uz zvuke Sam Smitha. Ovaj dirljivi trenutak uspješno je zabilježen na kameri i tako osvojio srca mnogih.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije