Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đuro Glogoški:

'Razmišljamo o završetku prosvjeda i micanju šatora iz Savske'

Đuro Glogoški
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
04.12.2015.
u 20:02

– Ne želimo da se itko poziva na hrvatske branitelje u rješavanju pitanja konstituiranja niti Vlade niti Hrvatskog sabora – objasnio je Glogoški

Predsjednik Udruge 100%-tnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine Đuro Glogoški potvrdio nam je da razmišljaju o prekidu prosvjeda i odlasku iz šatora postavljenog ispred zgrade Ministarstva branitelja u Savskoj ulici. 

– Razmišljamo o tome da završimo prosvjed i šator maknemo iz Savske – kazao nam je Glogoški te dodao da će konačnu odluku donijeti u sljedećih nekoliko dana. 

Kao razlog prekida prosvjeda naveo je političku situaciju u Hrvatskoj. –  Imamo jedan politički cirkus u kojem hrvatski branitelji ne žele sudjelovati. Ne želimo da se itko poziva na hrvatske branitelje u rješavanju pitanja konstituiranja niti Vlade niti Hrvatskog sabora – objasnio je Glogoški koji je jučerašnji pokušaj konstituiranja Sabora nazvao "političkim cirkusom". 

– Ako krenemo u pravcu da prestanemo s prosvjedom, ne završavamo i priču o zahtjevima hrvatskih branitelja – zaključio je Glogoški.

>>Glogoški: Struja u šatoru isključena je po nalogu Milanovića

>>Glogoški: Šator će u Savskoj ostati i za vrijeme predizborne kampanje

Komentara 201

GR
grodar
20:17 04.12.2015.

Ma dodijali ste i bogu i vragu

DU
Deleted user
20:24 04.12.2015.

A što ste postigli do sada? Hoće li to netko iz šatora pojasniti? Jedino postugnuće jest činjenica kolika primanja ima Glogoški i sl. ima preko 300 000 i stotine tisuća umirovljenika s mirovinom manjom od 2000 kn.

SA
sasavt
20:15 04.12.2015.

ha ha nemojte ostanite jos godinu dana a ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije