Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARINKO JURASIĆ

Mogu li SMS-ovi oko zapošljavanja naštetiti HDZ-u? Zna se tko jedini ima odgovor

01.02.2023.
u 18:39

Ne bude li očitovanja o porukama između Jakupčića i HDZ-ovih dužnosnika, bit će to samo još jedna "afera" i jalov pokušaj opoziva dužnosnika.

Komentara 17

DU
Deleted user
06:11 02.02.2023.

kada bi svi zaposlenici koji su zaposleni putem veza i "sms" napustili posao onda bi se broj zaposlenika u drzavnim i javnim sluzbama smanjio barem za dvije trecine ....zaposljavanje preko veza je pravilo i to ne od jucer... ...u pokojnojoj jugi diplomirani pravnik ako nije bio clan saveza komunista mogao je samo proci pored suda ali ne i zaposliti se na sudu...itd itd

Avatar Rumba
Rumba
15:08 01.02.2023.

Ursula je dogovorila osobno milijarde eura cjepiva koja su propala i nikom ništa

BU
Budni
14:08 01.02.2023.

Ja mislim da se radi o Josipu Brozu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?