Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolja odluka ikad!

Razlog zbog kojeg ove dvije žene ručaju zajedno jednom tjedno raznježio je sve

Brooke Ochoa
Foto: Facebook
18.08.2015.
u 19:00

Brooke Ochoa iz Teksasa sažalila se nad ženom po imenu Dolores koja je ručala sama

Brooke Ochoa iz Teksasa svojim je postupkom oduševila mnoge. Nakon što je u jednom restoranu srela ženu po imenu Dolores i čula kako će ručati sama, odlučila ju je upitati bi li ručala s njom.

– Kada je rekla konobarici da želi stol za jednu osobu, upitala sam je bi li ručala sa mnom. Bila je oduševljena. Ispričala mi je kako se zadnje desetljeće brinula o majci koja je nedavno preminula, a njezina teta smještena je u dom pa je u posljednje vrijeme jako usamljena. Super smo se ispričale, a ona se stalno smiješila i zahvaljivala mi što sam je slušala, što je i meni izmamilo osmijeh na lice – napisala je u statusu na Facebooku Brooke Ochoa, a njezina je objava postala hit na ovoj društvenoj mreži prikupivši više od 2,2 milijuna lajkova i 280.000 podjela.

Na kraju je napisala kako joj je to bila najbolja odluka u životu, ali i da će njih dvije zajedno ručati svakog četvrtka.

 

Today I Went to eat at a restaurant for lunch and I saw this elder lady coming from afar so I waited to hold the door...

Posted by Brooke Ochoa on Thursday, August 6, 2015
Ključne riječi

Komentara 2

ZE
zeljkotheman
22:04 17.08.2015.

mos mislit' velikog dobrocinstva...morala se i pohvaliti jer inace bi bilo kao da to nije ni ucinila

Avatar flegmatik
flegmatik
06:39 20.08.2015.

Buca je zgodna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije