Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Naši su podaci recentni'
Povratak na članak

Različiti podaci: Je li Hrvatska utrošila 60,8 ili 81,8 posto isporučenih doza?

U Njemačkoj, u kojoj mnogi odbijaju cijepiti se AstraZenecom, neiskorišteno stoji više od 1,4 milijuna doza cjepiva

Komentari 3

DU
Deleted user
21:33 26.02.2021.

Pitajte nelegalni parastožer kazneno osuđene stranke. 😂😂😂

VL
TK
tkoznaa
22:27 26.02.2021.

Bog ne zna, HDZ ne zna! Tko zna?

VL
MI
Mircen
21:35 26.02.2021.

Ali ja sebi samome ne mogu pomoći. Ja sam teški nepotistički lopov. I moje ruke i noge same od sebe rade kako rade. A da ja ni ne mogu da drukčije rade. Uz to ja imam konjušarski mentalitet u dupelizačkom slušanju svojih komunističkih šefova. A ti šefovi danonoćno vise na telefonu i internetu sa svojom međunarodnom centralom. I tu nema pomoći. Kao što nametnici nesvjesno i sami posebi žive da se šire i sišu isisavajući druge, tako i mi nesvjesno tamanimo sve ono što je još preostalo a vrijedi ovdje sjeverno od Otranta, a južno od Villacha.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.