Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvavo u kijevu

Razgovarali smo s preživjelim policajcem: Sjećam se svega...

joško grgić (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/3
29.06.2013.
u 19:38

- Sada se osjećam fizički bolje. Prsti mi jako trnu, ali osjećam ruku, kazao nam je Grgić kojeg je posjetio i ravnatelj policije Vlado Dominić

Ravnatelj policije Vlado Dominić posjetio je u kninskoj bolnici Joška Grgića. Grgić je ranjen pijanom pohodu Stjepana Cerovšeka (61) koji je sinoć pio pred trgovinom u Kijevu kod Kina, a zatim ubio Grgićevog  kolegu kad su njih dvojica stigla na intervenciju.

Uspjeli smo nakratko razgovarati  ranjnim policajcem kojeg su u trenutku našeg dolaska posjetili članovi obitelji te policajci. 

- Sada se osjećam fizički bolje. Prsti mi jako trnu, ali osjećam ruku. Sjećam se svega što se dogodilo, ali ne bih o tome. Sve što sam trebao, rekao sam kolegama policajcima, rekao nam je još uvijek vidno u šoku policajac Grgić.

Grgić je, kako smo doznali, od članova njegove obitelji ispričao da je zajedno s ubijenim kolegom Antom ušao u kuću ubojice te da ih je ovaj napao iznenada odnosno, da nisu vidjeli da ima nož. 

Ravnatelj kninske bolnice Oliver Ojdanić rekao nam je da je policajac operiran na lijevoj ruci gdje ima duboku reznu ranu, da se osjeća bolje ali da će još neko vijeme biti zadržan u bolnici. 

- Prije svega, izrazio bih sućut obitelji poginulog policajca o čijoj ćemo se djeci pobrinuti ponajprije po pitanju školovanja. Još uvijek utvrđujemo sve okolnosti događaja, a u Kninu sam posjetio ranjenog policajca Grgića koji se osjeća bolje i van je životne opasnosti, rekao nam je pak ravnatelj policije Dominić. 

>>Pio pred lokalnom trgovinom pa ubio policajca, oca troje djece

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije