Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grudi osvojile fejs

Razgolićene navijačice vatrenih ničeg se ne srame

navijačice (1)
Facebook
12.06.2012.
u 12:23

Fotku razgolićenih hrvatskih navijačica, od kojih jednoj irski navijač ljubi grudi, na svom je twitter profilu objavio branič irske reprezentacije Sean St. Ledger, koji je u nedjeljnom srazu Hrvatske i Irske zabio jedini gol za svoju momčad

Fotografije razgolićenih navijačica Bilić boysa obišle su Facebook u trenu i skupile bezbroj "lajkova". Ubrzo je otkriven i njihov identitet. Djevojke koje su se u Poljskoj razgolitile u žaru navijanja i proslave velikog hrvatskog otvaranja Eura, zovu se Viktorija i Jelena.

>> Kalmeta: Ne bih im to zamjerio

Viktorija je potpredsjednica mladeži HDZ-a Krapinsko-zagorske županije, a prijateljica Jelena također je hadezeovka koja radi kao referentica u Ministarstvu kulture.

Unatoč podacima na službenoj stranici, Jelena tvrdi da Viktorija više nema funkcija u stranci.  Smatraju da njihov privatni život nema veze s onim što rade.

– Kao što vidite, bilo je super. Navijanje, ludilo. Ne žalim ni zbog čega. Ne znam zbog čega se paničari i zbog čega me nazivaju. Nisam ubila čovjeka nego se samo proveselila. Mislim da to nije nikakav problem – kazala je Jelena za Index

Glasnogovornica ministarstva Nataša Petrinjak potvrdila nam je da će sastati njihovo Etičko povjerenstvo i odlučiti o Jeleninoj sankciji s obzirom na to da je povrijedila njihov Etički kodeks.

– Državni službenik se i u slobodno vrijeme mora ponašati u skladu s kodeksom, a smatramo da ponašanje Jelene Mikše sigurno nije primjereno službeniku Ministarstva kulture – rekla nam je glasnogovornica.

Pogledajte  kako su se Jelena i Viktorija zabavljale s Ircima na utakmici

Fotku razgolićenih hrvatskih navijačica, od kojih jednoj irski navijač ljubi grudi, na svom je twitter profilu objavio branič irske reprezentacije Sean St. Ledger (@seanstledger12), koji je u nedjeljnom srazu Hrvatske i Irske zabio jedini gol za svoju momčad. St. Ledger ima više od 20.000 "followera" i sve je pozvao da podijele istu fotku ‪na svojim profilima i tako učine slavnim irskog navijača za kojeg kaže da se zove Eamon Keegan.

Komentara 319

LO
Lorenz
17:43 12.06.2012.

Borat i njegove dvije sestre.

MI
mica1111
19:22 12.06.2012.

...molim...

UK
Ugo Kajvez
12:35 12.06.2012.

Sramote hrvatsku ..................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije