Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN ZBOG RAZBOJSTVA

Branio se da je ostao bez novca pa se nije mogao vratiti u Sloveniju

policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
09.10.2017.
u 14:15

Tadej K. je slovenski državljanin, a branio se da je radio u Hrvatskoj te da  je ostao bez posla.

Imam  ručnu  bombu i nož! Daj mi pare, bez gluposti!- kazao je Tadej K. (26), 1. listopada djelatnici mjenjačnice u Vlaškoj 21 u Zagrebu. Preplašena žena dala mu je 530 eura nakon čega je pobjegao. Iste riječi, upotrijebio je još dva puta. 

Prije spomenute mjenjačnice, 25. rujna je na sličan način orobio jednu trgovinu u  Vlaškoj 93 b, iz koje je odnio 7300 kuna. Kako mu je  dobro išlo, 4. listopada je ušao i u mjenjačnicu u Ulici Frane Petrića. Ovaj je put djelatnici predao papirić na kojem je pisalo da ima bombu te da preda novac. No djelatnica koja je pročitala poruku, vratila mu je papirić te je posegnula za telefonom kako bi nazvala policiju.

Tadej K. je vidjevši to pobjegao,  no uskoro je uhićen i priveden na policiju, a zatim i sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda  koji  mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela. Tadej K. je slovenski državljanin, a branio se da je radio u Hrvatskoj te da je ostao bez posla.

-  Nisam  imao novca da se vratim u Sloveniju - pojasnio je što ga je motiviralo da počini, kako ga se sumnjiči, tri razbojstva. 

Komentara 1

BU
Bubra
16:06 09.10.2017.

Sigurno je to bio nas Strucnjak Eu Janez .Ponestalo mu novaca;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije