Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presuda

Razbojniku prerušenom u Obamu i Merkel 12 godina zatvora

obama (1)
Reuters/Pixsell
22.06.2011.
u 16:54

Osuđeni pljačkaš je austrijskog suca pokušao uvjeriti kako je bio prisiljen na pljačkanje jer je u Njemačkoj izgubio socijalnu pomoć.

Austrijski mediji javili su da je sud u gornjoaustrijskom gradu Riedu nedaleko njemačke granice, u srijedu osudio  45-godišnjeg Nijemca na 12 godina zatvora zbog šest razbojstava i jednog pokušaja razbojstva na području austrijske pokrajine Gornje Austrije, u razdoblju od 2008. do 2011. godine.

Mediji navode da je razbojnik pri pljačkama banki nosio na glavi gumenu masku s likom američkog predsjednika Baracka Obame, a tijekom jedne pljačke masku njemačke savezne kancelarke Angele Merkel.

Osuđeni pljačkaš je austrijskog suca pokušao uvjeriti kako je bio prisiljen na pljačkanje jer je u Njemačkoj izgubio socijalnu pomoć, a time i sredstva za život, što mu sudac, obzirom na izrečenih 12 godina zatvora, očito nije povjerovao.   

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:28 22.06.2011.

Ha, ha - genijalac - sa maskama bogatih - a bogati bi i trebali biti poput Robin Hooda - pljačkati banke i davati sirotinji, međutim obrnuto je - moderni pljačkaši daju novac bogatima, da budu još bogatiji, a većina neka skapava od gladi i obilazi kontejnere smeća...

OB
-obrisani-
18:43 22.06.2011.

hehe... u svakom slučaju originalno... a obama pljačka već 150 godina i to na veliko, a još ga nisu hapili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije