Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pljačka u Žminju

Razbojnik uzeo novac iz blagajne i nožem ozlijedio prodavačicu

'maskirani razbojnik'
''
10.01.2012.
u 11:37

Policija traga za mlađim muškarcem visokim od 165 do 170 cm, slabije tjelesne građe, odjevenim u crne hlače i jaknu

Istarska policija traga za nepoznatim razbojnikom koji je jučer u 19.50 sati opljačkao trgovinu u Žminju pri čemu je nožem lakše ozlijedio 48-godišnju djelatnicu. Kako je utvrdila policija, maskirani muškarac ušao je u trgovinu u Ulici 9. rujna i uputio se prema blagajni uz koju je stajala trgovkinja, 48-godišnjakinja iz Žminja. Žena je pokušala zatvoriti ladicu blagajne, no razbojnik ju je u tome sprječavao pa ju je, dok su se naguravali, ozlijedio nožem koji je držao u ruci. Prestrašena žena ustuknula je pa je muškarac uspio uzeti zasad neutvrđen novčani iznos. S plijenom je pobjegao u nepoznatom smjeru.

Policija je odmah krenula u potragu za mlađim muškarcem visokim od oko 165 do 170 cm, slabije tjelesne građe, odjevenom u crne hlače i crnu jaknu. Mole građane koji su u blizini trgovine primijetili sumnjive osobe ili vozila ili imaju druga korisna saznanja o ovom događaju da se jave Policijskoj postaji Rovinj, na broj telefona 192 ili 052/538 239, a informacije mogu proslijediti i na e-mail istarska@policija.hr.

Komentara 1

TO
Toni50
12:39 10.01.2012.

Pametna žena je pokušala zatvoriti ladicu blagajne, te se opirati izadaji novaca no zahtijevatelj novaca ju je u tome sprječavao pa ju je, dok su se naguravali, nehotice i malo ozlijedio nožem po prrstu koji je držao u ruci, a, a ne u zubima kao indijanac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije