Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pare ili život

Razbojnik gađao nožem djelatnika benzinske crpke Lukoil

nož
Agencije
25.02.2010.
u 13:12

Maskirani razbojnik upao je oko 4 sata na benzinsku crpku Lukoil na Dračevcu i gađao nožem djelatnika Ivicu R. (28) koji mu nije htio dati novac.

Maskirani razbojnik gađao je nožem djelatnika benzinske crpke Lukoil na Dračevcu u Solinu jer mu nije htio dati novac. Muškarac je došao na benzinsku crpku oko 4 sata ujutro, zaprijetio nožem Ivici R. (28) i naredio mu da preda novac.

Ivica ga nije htio poslušati pa je razbojnik prema njemu bacio nož kojim mu je razrezao rukav jakne i ogrebao ga po podlaktici lijeve ruke. Zatim je došao i drugi djelatnik pa je razbojnik pobjegao, a da nije ništa ukrao.

Ključne riječi

Komentara 1

MP
mparac3
18:11 25.02.2010.

Nemogu vjerovati da ima pojedinaca koji stavljaju zivot na kocku za 1000-2000 kuna.... Da je ovaj radnik radio na mojoj benziskoj postaji - danas bi vec imao radnu knjizicu u rukama, i trazio novi posao.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije