Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarkaš u bolnici

Razbio je bocu piva o moju glavu, osvijestio sam se tek u bolnici

frane marasović (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/3
28.09.2010.
u 14:10

Policija je kazneno prijavila 16-godišnja, učenika drugog razreda srednje škole. No, Frane Marasović spominje više osoba...

Nisam išao na maturalnu ekskurziju, ali sam se u subotu našao s prijateljima iz škole u povodu organizirane proslave ekskurzije. Izlazim navečer samo kada je prigoda s društvom, a u subotu smo nakon proslave produžili do diskoteke i stradao sam iako ne znam zašto. To nam je danas ispričao Frane Marasović, 215 centimetara visok talentirani 18-godišnji Trogiranin koji je od prošle godine u Zadru, a trenutačno je na posudbi u A-2 ligašu Pet bunara, također iz Zadra.

 >>Jednim udarcem nokautirao 215 cm visokog košarkaša

 "Nisam se htio tući"

Njega je, prema njegovu sjećanju koje nam je prepričao iz bolničkog kreveta odjela neurokirurgije Opće bolnice, napalo više osoba. Napad se dogodio u noći sa subote na nedjelju oko dva sata ispred zadarske diskoteke Forum koja se nalazi u sklopu dvorane Jazine.

- Bio sam u diskoteci i odjednom su me dvojica optužila da sam ih gurao. Iako ih nisam gurao, ispričao sam se, no oni su nasrnuli na mene, a ja sam ih odmicao i gurao od sebe. Rekli su mi da se idemo tući, no ja to nisam htio. Poslije me zaštitar izbacio iz diskoteke, a tamo su opet bila ova dvojica i čini mi se još jedan. Nakon toga sam dobio udarac u glavu i to, čini mi se, pivskom bocom. Pao sam na beton, onesvijestio se i sljedeće čega se sjećam je da sam se osvijestio u bolničkom krevetu - ispričao nam je Frane Marasović. Rekao nam je da su mu liječnici rekli da ima frakturu lubanje, ali da će ga već u srijedu pustiti kući. U bolnici su ga u vrijeme našeg dolaska posjetili prijatelji i predstavnici kluba Pet bunara.

Jedan ili više napadača?

- Posjetili su me i iz KK Zadar, a bili su i moji. Bili su zabrinuti, ali nadam se da će sve biti u redu - rekao nam je Frane Marasović nadajući se da će što prije ponovno početi trenirati i igrati košarku. Napadače nikad prije, kako nam je rekao, nije vidio i tek je čuo da su učenici drugog razreda jedne zadarske srednje škole. Zadarska policija dosad je ispitala tri osobe zbog napada na zadarskog košarkaša i sve troje su, kako doznajemo, maloljetnici. Dosad je, kako nam je potvrdila glasnogovornica PU zadarske Sandra Poljak Jurinčić, kaznena prijava zbog teškog ozljeđivanja podnesena samo protiv 16-godišnjaka. No, iz policije su naglasili da kriminalističko istraživanje još nije dovršeno.

Komentara 13

OB
-obrisani-
16:04 28.09.2010.

‘Nisam se htio tući’ Ti nisi , ali si trebao znati unapred da dolaziš u grad debila i kretena koji dokazuju svoju silu isključivo po sistemu 5 na jednoga, to su ti junaci koji kada su sami ne izlaze nikadd i nikuda ali kada su u čoporu onda su najjači i njahrabriji kao cigani, e to su smrdljivi zadrani najveće pichke, mlatio sam ih i šutirao svojevremeno sa najvećim zadovoljstvom a i sada ih žudno očekujem na raznoraznim tekmama, ali ih nema zato što su pichke drže se isključivo svojih svinjaca jer se tako prepoznaju po smradu !

WO
Wolf23
16:37 28.09.2010.

Stari imaš 215cm!!! Od pred njegova vrata stana, pozvoni i izudaraj ga pred mamom i tatom.

JA
jankoprekobrda
14:59 28.09.2010.

Kaze stara narodna \"Klin se klinom izbija\" ali ovom nasilniku nece nitko pokusati silom utuviti u glavu da je asociajlan ili sociopat, mada za takve ostaje jedino dobro pendrecenje jedno 7 dana u przunu, i taj ce drugi puta razmisliti dali provocirati ili ucestvovati u tuci. Taj bi tek tada shvatio da nijedna tuca fizicki obracun ili rat ne rijesava problem nego pravi novi i veci problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije