Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar

Razbili prozor na mercedesu pa bacili molotovljev koktel

pozar
04.06.2010.
u 16:36

Ne znam tko ga je zapalio niti kako se to moglo dogoditi jer mi nitko nije prijetio. Nisam uopće slutio da bi mi netko mogao namjerno uništiti vozilo i zbog toga me požar toliko iznenadio – kazao nam je šokirani Junušić.

Mercedes E-klase u vlasništvu ugostitelja Živka Junušića, vlasnika osječke slastičarnice Petar Pan, zapaljen je u petak tri sata iza ponoći.

Izgorjela unutrašnjost

Skupocjeno vozilo bilo je parkirano na Gornjodravskoj obali.

– Policija me probudila kako bi mi dojavili da mi gori automobil. Ne znam tko ga je zapalio niti kako se to moglo dogoditi jer mi nitko nije prijetio. Nisam uopće slutio da bi mi netko mogao namjerno uništiti vozilo i zbog toga me požar toliko iznenadio – kazao nam je šokirani Junušić.

Nakon policijskog očevida isključena je mogućnost da je uzrok požara tehnički kvar na vozilu.

– Do požara je došlo iz otvorenog plamena, a kriminalističko istraživanje još je u tijeku – doznajemo od glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske Marka Čalete.

Pretpostavlja se kako je nepoznati piroman razbio staklo na automobilu te ubacio u njega zapaljivo sredstvo jer je izgorjela cijela unutrašnjost vozila.

Auti na meti vandala

Osim ovoga automobila, ovaj tjedan uništena su još tri vozila na području Osijeka. Na mercedesu C-klase koji je bio parkiran na Vijencu Murse u noći na utorak razbijena je desna stražnja signalizacija te je cijeli izgreban. U srijedu je, pak, “stradao” ford focus parkiran u Ulici kneza Trpimira ispred kućnog broja 23. Vandali su na tom vozilu između 20 i 22 sata polomili brisače i razbili svjetla.

Već dan nakon toga, u četvrtak, policiji je prijavljeno kako je oštećen mitsubishi lancer. Po automobilu koji je bio parkiran u Ulici Ivana Gundućića ispred kućnog broja 28 nepoznati vandali su skakali te ga na taj način oštetili. Ukupna šteta u ova tri slučaja procijenjena je na 20-ak tisuća kuna.

Ključne riječi

Komentara 7

EU
EUfan
17:02 04.06.2010.

Skupocjena kanta od 5-6 tisuća eura. Ajde novinari ne serite. Nije isto Mercedes E klase iz \'95 godine kao ovaj ili Mercedes E klase iz 2009 godine. Malo više informiranosti ne bi vam bilo na odmet.

RE
real
18:02 04.06.2010.

tako je, ovaj mercedes nije vrijedan da bi mu netko prijetio... jednostavno netko je dobio proljev od slatkisha iz njegove slasticarne i...

JO
Joca
10:56 07.06.2010.

nekuzim sta pljujete tolko svi po novinaru???skupocjen ili ne mercedes je i dobar je auto..nije nista lose covjek napisao!!!panjine ono.. :S

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije