Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jezivo ubojstvu u BiH

Razbili mu lubanju, tijelo ubacili u prtljažnik Mercedesa i zapalili

izgorio mercedes
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
05.11.2014.
u 08:44

Pretpostavlja se da je žrtva 54-godišnjak iz okolice Velike Kladuše. Bio je oženjen bivšom suprugom ratnog zločinca i navodno umiješan u trgovinu drogom u Sloveniji

Brutalno ubojstvo šokiralo je proteklih dana stanovnike Velike Kladuše u Bosni i Hercegovini. Ondje je u prtljažniku izgorjelog Mercedesa pronađeno pougljenjeno tijelo za koje se pretpostavlja da pripada vlasniku vozila Kasimu Halilagiću (54) iz Todorovske Čelinje, piše Dnevni Avaz.

Automobil je izgorio 2. studenog oko 20.30 sati u naselju Polje, a bosanskohercegovački medij saznaje da je obdukcija otkrila kako je riječ o ubojstvu. Halilagiću je, pišu, lubanja razbijena s više udaraca tupim predmetom nakon čega je mrtav ubačen u prtljažnik i zapaljen. Policiju su o pronalasku tijela obavijestili kladuški vatrogasci koji su izgoreni automobil uočili kada su izašli na dojavu o požaru u obližnjoj šumi.

Kantonalna tužiteljica Envera Osmanović, koja s pripadnicima Sektora kriminalističke policije MUP-a USK vodi istragu, odbila je potvrditi njezine detalje i identitet preminulog. Mediji nagađaju i o motivu zločina. Javljaju da se Halilagić oženio bivšom suprugom Sulje Karajića, osuđenog pripadnika Armije RBiH koji izdržava 18-godišnju kaznu zatvora za počinjeni ratni zločin.

– Sin Sulje Karajića Džihad upućivao je prijetnje Kasimu Halilagiću – kazali su Dnevnom Avazu neimenovani izvori u Kladuši. Oni su podsjetili i na krvav događaj otprije četiri godine, kada je, 24. listopada ubijen Kasimov bratić Asim Halilagić, a teško ranjen Muhamed Šabić. Na njih je pucao rođak Ibrahim Halilagić. No taj slučaj, po svemu sudeći, nema veze sa smrću Kasima Halilagića. Dodatne spekulacije u vezi s motivima vezane su za informacije da je Halilagić, koji je inače do prije godinu dana živio u Ljubljani, imao problema sa slovenskim zakonom. Nagađa se da je neko došao iz Slovenije i ubio ga. Jedan od motiva, doznaje “Avaz”, mogao bi biti i trgovina drogom.

>>Starac izudarao suprugu do smrti po glavi i tijelu

>>29-godišnji britanski bankar ubio dvije prostitutke, jednu 'čuvao' u kovčegu

Komentara 2

IS
istinaisamoistina
08:59 05.11.2014.

ma to je ok, dok se ovi izmedju sebe kokaju...samo naprijed istim tempom!

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
22:04 05.11.2014.

Narodni običaji graditelja piramida koji će se sve češće događati i u Hrvatistanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije