Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo zahvale
Povratak na članak

Ravnateljica škole u Beslanu: Dokazali ste da ne smijemo biti ravnodušni prema tuđoj boli

Svaka zemlja ima svoje poteškoće i probleme. Njih ima i u Hrvatskoj. No bez obzira na sve, Hrvatska preko gospodina Milana Bandića i dalje nastavlja pozivati djecu Beslana, te čini sve kako bi zaliječila rane u njihovim srcima, kazala je ravnateljica

Komentari 6

Avatar Ivica_ponovo
Ivica_ponovo
13:58 30.09.2014.

Hrvatska je uvijek bila otvorena za humanitarne svrhe. Sjetimo se kako su i muslimanski civili bili po hrvatskim odmaralištima iako je trajao rat između muslimana i Hrvata u BiH. Sjetimo se akcija potresom porušenim djelovima Italije, Haitiju, ispomoći Indoneziji poslijee onog velikog "tsunamija"... Hrvatice i Hrvati imaju srce za ljude u nevolji.

VL
AP
apolon
14:43 30.09.2014.

I mi također želimo mir i blagostanje vama, potomcima drevnih Kazaka! Bandiću i navedenim, svaka čast i to je dokaz da ima srca u Hrvata! ima srca u Hrvata!

VL
Avatar ingenieurhr
ingenieurhr
16:21 30.09.2014.

Nije mi jasno kako se uvijek čak i u pozitivnim primjerima pronalazi zlo. Shvaćam da se g. Bandić ne dopada mnogima, ali kao i svi drugi i on napravi i dobro djelo, a ovo svakako spada u jedno takvo. Ljudi su jednostavno preekstremni, ne mogu prihvatiti da i naš politički suparnik može napraviti nešto dobro. Treba biti dovoljno velik, smoći snage i to mu i priznati. Eto, u ovom slučaju, bravo Bandiću.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
12:31 30.09.2014.

Poštovana ravnateljice, kad bi ste ga sam još mogli uzet sebi za gradonačelnika građani Zagreba vam se bi višestruko odužili !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.