Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SILVANA GALINOVIĆ ZA VEČERNJI TV
Povratak na članak

Ravnateljica o slučaju splitskih učenika: Kod nas se to ne bi dogodilo, jedna trećina nosi trenirke

Prije nekoliko dana upravo je pitanje jedne majke iz Splita izazvalo žustre rasprave među roditeljima čiji učenici idu u školu, i to nakon što su sva djeca odjevena u trenirku u jednoj osnovnoj školi morala ići kod pedagoga

Komentari 2

TR
treb
19:51 26.04.2023.

Kultura od doma kreće i točka.

VL
Avatar Kajman
Kajman
17:51 26.04.2023.

Nije problem u trenerkama već u poštivanju kodeksa. Preduvjet je da pravila budu svima jasna i nedvosmislena te realna za provesti. Jasne i primjerene moraju biti i sankcije koje će se provesti ako se učenici ne budu pridržavali tih pravila, a sankcije se moraju bez izuzetka provesti. Ne radi se ovdje o nametanju nečije volje jer djeca vole jasna pravila, a poštivanjem pravila ih učimo disciplini koja će im i te kako poslije dobro doći u životu, a upravo to im treba objasniti jer kada shvate svrhu onda će se toga i pridržavati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.