Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OPTUŽBE
Povratak na članak

Ravnatelj splitskog KBC-a o smrti Vladimira Matijanića: Pokrenuli smo postupak unutarnjeg nadzora

Za dio okolnosti koje se vezuju za rad naše bolnice već ranije smo pokrenuli postupak unutarnjeg nadzora i obavili razgovore s osobljem, naveo je.

Komentari 5

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
18:17 06.08.2022.

Treba Pfizer provesti unutarnji nadzor Kovida19 zakaj ni tak htjel i u Barbića i ostale imbeksaše.

VL
NO
Nordik
18:26 06.08.2022.

u Splitu nestalo slanih štapića.

VL
SE
serđo12
18:18 06.08.2022.

Trebalo bi za još neke događaje u bolnicama pokrenuti postupak unutarnje kontrole ?

VL
DU
Deleted user
18:33 06.08.2022.

Čitala sam što je partnerica preminulog napisala i to je toliko šokantno da ispada kao da je zvala neki tržni centar, a ne hitnu pomoć i bolnicu. Čovjek je bilo jako slab od covid infekcije i nije mogao niti do WC-a, a odgovor stručnih osoba je lonac kraj kreveta? Osim toga, išla sam pogledati statistiku i Hrvatska je 8.-a u svijetu po broju preminulih na milijun stanovnika. Sve zajedno užas i ništa drugo.

VL
HR
hrvoje56
18:12 06.08.2022.

Kad ne bi znali o kakvim se ljudima radi, možda bi i povjerovali da će netko odgovarati. Ovako će sve proći po onoj: Kadija tuži, kadija sudi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.