Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nitko se nije žalio

Ravnatelj škole o ograđivanju kipa Gospe: 'Nemam komentara'

Gospa
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
26.09.2014.
u 16:18

- Nemam komentara. Ni na tu informaciju ni na tvrdnju ministra - rekao je ravnatelj zadarske Osnovne škole Šime Budinića Ivan Čular

Ravnatelj zadarske Osnovne škole Šime Budinića Ivan Čular na upit o informaciji da će se kip Gospe morati ograditi i da je ministar Vedran Mornar izjavio da se ravnatelj slaže s time, kratko je rekao: – Nemam komentara. Ni na tu informaciju ni na tvrdnju ministra.

Čular je, podsjetimo, rekao kako se nitko od roditelja nije žalio na postavljanje kipa Gospe ispred vjeroučionice i da 97% učenika pohađa vjeronauk. Kip je donacija njegove sestre, akademske slikarice.

– Kip Gospe identične Lurdskoj u Osnovnoj školi Šime Budinića u Zadru nije problem, a jedini odgovoran za njeno postavljanje je ravnatelj – rekao je to ministar Vedran Mornar prije nekoliko dana u Zadru.

>>'Kip Gospe u zadarskoj školi nije problem'

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Komentara 29

Avatar jigaboo
jigaboo
17:43 26.09.2014.

ahahaa a ovako nisu kacili kipove TITA po skolama.

U1
ursus_1212
18:06 26.09.2014.

Zašto bi to ikome normalnom smetalo, a ne smeta mu trg zločinca Tita ??

CO
coolman
19:48 26.09.2014.

Ne se bojati Gospe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije