Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbrisani iz škole

Ravnatelj se rasplakao pred roditeljima neupisane djece

škola Braća Radić (1)
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/5
05.09.2012.
u 14:15

Ravnatelj Petar Vrbanić i roditelji neupisane djece iz škole Braće Radić u Kaštelima tražili su od pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu Zdravka Omrčena da im dogovori sastanak s ministrom Jovanovićem

Roditelji 42-oje neupisane djece iz srednje strukovne škole "Braća Radić" u Kaštelima zajedno s ravnateljem Petrom Vrbanićem tražili su od Zdravka Omrčena, pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu u Splitsko-dalmatinskoj županiji da im dogovori hitan sastanak s ministrom Jovanovićem.

– Ministar može izmijeniti sporni pravilnik. Pozvat ćemo ga da dođe i da osjeti ovu atmosferu i interes te djece – rekao je Omrčen i pozvao Jovanovića da u interesu djece promijeni svoju odluku i dopusti im upis u željena četverogodišnja zanimanja iako imaju manje od 36 bodova, što im je omogućio ravnatelj Petar Vrbanić, uz odobrenje Županije, ali nije dobio suglasnost Ministarstva prosvjete.

– Nije me briga dobijem li otkaz, opet bih napravio isto – rekao je Petar Vrbanić, ravnatelj škole koji se rasplakao pred roditeljima.

Komentara 4

MI
mica1111
14:27 05.09.2012.

...jadan čovjek,još ima stara garda srce...

DU
Deleted user
15:59 06.09.2012.

Da je iz Rijeke sve bi bilo ok.... Bljuje mi se ... Jovanović je bistar ko napoj. Iz aviona ga možeš pročitati ...

BE
bernardica2
23:54 07.09.2012.

placi voljena zemljo..i natapljaj se suzama judi..kad vec .. nisu napravili navodnjavanje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije