Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KRITIKE SU OPRAVDANE'
Povratak na članak

Ravnatelj policije o slučaju Dekanić: Nije bilo zataškavanja, policija ne može sebe istraživati

Milina je naglasio da je nadležna policijska uprava otvorila kriminalističko istraživanje i da je Ravnateljstvo policije uputilo stručni tim koji je utvrdio nepravilnosti i sve proslijedio Uskoku

Komentari 5

FE
fefellerunt
20:41 17.03.2023.

kao da je to jedini slučaj, koliko još ima takvih slučajeva gdje nisu u igri političari, čćudo da je ovo isplivalo u javnost, ali koliko još ima kvazipoduzetnika/muljatora, uglednih liječnica, pravnika/odvjetnika, a na kraju policajaca je zaobišlo sve one kazne koje čekaju obične poštene ljude . Sad odjednom svi iznenađeni da se muljalo u prometnoj nezgodi, koliko je izvida bilo pošteno to vi pregledajte

VL
RE
realisticki
16:18 17.03.2023.

Več odavno postoji pravilo "U policiji i krimnalnim organizacijama je ista vrsta ljudi, samo jedni glume da su na pravoj strani zakona."

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
16:11 17.03.2023.

"Policija ne može samu sebeistraživati"... -Sramotna izjava, Pre-pre strašno!

VL
PO
poluvodič
16:02 17.03.2023.

Murija pleše kako gospođa u odijelima sviraju

VL
DU
Deleted user
16:04 17.03.2023.

'Vezano za slučaj Dekanić - vlada nije kao oporba da optužuje nevine, ne utječemo na pravosuđe i nadležna tijela.' - kaže Vođa. Znači, upravo to rade. Jer, zašto bi se ODMAH branili od toga, ako ih nitko nije pitao o tome? Kao kada Beroš kaže da čini sve kako bi javno zdravstvo procvjetalo, a pacijenti našli spas kroz njegove reforme. Koje su do sada došle samo u obliku nekoliko štetnih i loših zakona u vezi zdravstva. Sa obrnutim učinkom od najavljenog. Jedini čovjek u državi koji može danas pokrenuti masovno čišćenje od korupcije i državnog kriminala, ne čini to 6 godina. Zna se zašto. Usput, sada kada znate pouzdano da je virus umjetno nastao u laboratoriju, a maske, cjepiva(broj, efekt, cijena-misterij) i mjere nisu imale propagirani učinak, niti neutralan, nego apsolutno štetan - sjetite se progona, diskriminacije, komplikacija, patnji, zabrana, kontrola, prisila, ucjena, etiketiranja, ponižavanja, vrijeđanja, pritiska 24/7... kako biste uzeli novu robu od kartela (u 'talu' sa političarima) a tek zatim mogli ići posvuda širiti tu strašnu smrtonosnu bolest, bez prepreka i straha. Cochrane Review klinički istražio učinak maski na prijenos ''gripolikih'' respiratornih bolesti, zaključak - nula! Ništa koristi. A rekli su nam da gripe nije bilo 2 godine zbog maski i pranja ručica? A svake sezone ljudi masovno umirali, na bolovanjima, patili, drhtali, cijepili se? A samo su trebali u sezoni nositi maske i prati ručice i - voila! Nema gripe. Koliko laži još ima Plenković?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.