Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI.TV
Povratak na članak

Ravnatelj HZJZ-a otkrio koliko se testova na koronavirus radi dnevno

U studiju Večernjeg lista o novostima u vezi koronavirusa govori Krunoslav Capak, šef HZJZ-a

Komentari 10

Avatar nestimenigovorit
nestimenigovorit
16:06 10.03.2020.

Njemačka i Austrija imaju masu oboljelih i zaraženih, a hrpa Hrvata radi baš u okolici gdje ih ima najviše sa simptomima i najviše hospitaliziranih. Zašto te Hrvate nitko ne pregledava kad dolaze kućama na vikend svako dva tjedna?? Zašto se i za njih ne uvedu mjere zabrane i kontrole na granicama?? Sada za Uskrs kad hrpa Bosanaca i Hrvata bude navalilo kućama ima da donesu sa sobom ne samo uskrsne zečiće i čokolade nego i prekomjernu dozu virusa i boleštine sa sobom. Prije Uskrsa uvesti dodatne mjere opreza za gastarbajtere koji pred blagdane harače po trgovačkim centrima kako bi kući donijeli pune torbe čokolada i njemačkog piva, a time i pokupili i došlepali koronu :P

VL
AL
alexije
16:18 10.03.2020.

Odavno su pezijski fondovi u svjetu u kolapsu.Da bi se popravili potrebno je trecinu 65 godisnjaka i plus poslati na onaj svjet.Zato sam uvjeren100%da je ovaj virus namjerno pusten i ciljan na odredjenu populaciju stanovnistva svjeta.

VL
Avatar Zbregov2
Zbregov2
15:46 10.03.2020.

Što je sa onim blizancima ništa o tome ne pišete? kako su? pa nije valjda da su već dva tjedna bolesni ?

VL
Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
07:22 11.03.2020.

pustiti svecenike da krenu u procesiju i skrope svetom vodicom, virus ce odmah nestati, jer to je djelo Sotone (a ako nije Sotone, onda Belzebuba definitivno)

VL
DU
Deleted user
19:55 10.03.2020.

Pa zar nam vec od pocetka govore da je sve pod kontrolom.Pa kako smo dosli onda dovde hhehe.

VL
BA
Barbasmora
15:12 10.03.2020.

Hrvatska ima mnogo mnogo zarazenih vise od ovih otkritih jer zapravo ne testiramo kako to rade na zapadu ali ipak bolje recimo kako to radi egipat, maroko... Ipak smo siromasni i (pre)mnogo hrvata vise viruje blagoslovljenoj vodi, RKCu i njihovomm bogu nego zdravstvu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.