Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Kuparima

Ravnatelj bolnice: Nadam se da će mladić preživjeti

Kupari
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
27.12.2013.
u 11:23

Ravnatelj dubrovačke bolnice dr. Jerko Ferri Certić rekao je da je 16-godišnjak koji je teško ozlijeđen na Božić u stravičnoj prometnoj nesreći u Kuparima sada stabilno

Ravnatelj dubrovačke bolnice dr. Jerko Ferri Certić rekao je da je 16-godišnjak koji je teško ozlijeđen na Božić u stravičnoj prometnoj nesreći u Kuparima u stabilnom stanju, piše Dubrovački vjesnik.

Vitalne funkcije su mu stabilne te je priključen na respirator na jedinici intenzivnog liječenja. – Nadamo se da će preživjeti – rekao je Certić.

Podsjetimo, u nesreći u kojoj je B.H ozlijeđen, poginuli su 15-godišnjak i 16-godišnjak. Na misi zadušnici za stradale mladiće dubrovački biskup Mate Uzinić kazao je da se "u Dubrovniku čuju jauk i plač na dan kada bi se svi trebali radovati".

>>'Kada bi se svi trebali radovati, u Dubrovniku se čuje jauk i plač'

>>Na sam Božić zabili se u stablo: Dva mladića mrtva, četvero ozlijeđeno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije