Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ratova nema na zelenim listama pogubnih ljudskih navika kojima bismo trebali stati na kraj da bismo opstali kao vrsta

storyeditor/2023-12-15/PXL_010118_19156975__1_.jpg
Grgo Jelavić/Pixsell
26.12.2023. u 08:28

Otkazujemo vatromete dok naš dio svijeta financira krvave bljeskove nad Ukrajinom i Gazom

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Stella
Stella
21:31 26.12.2023.

"Reći Da Knezu Mira (Isusu) znači reći Ne ratu... reći Ne Svim ratovima, reći Ne ratnoj logici. Ali za reći Ne ratu, treba reći Ne oružju! Kako se može govoriti o miru ako se povećava proizvodnja, prodaja i trgovina oružjem? Običan narod koji ne želi oružje nego kruh i traži mir, nema pojma koliko državnog novca se troši na oružje - ali narod bi to trebao znati! Neka se o tome javno govori, neka se o tome piše...neka se znaju interesi i zarada/profit koji pokreću konce ratova." papa Franjo

Avatar Stella
Stella
21:10 26.12.2023.

"U Bibliji Knez Mira (Isus) se suprotstavlja knezu ovoga svijeta (sotoni) koji, sijući smrt, radi protiv Gospodina koji je ljubitelj života.Treba imati hrabrosti za reći Ne ratu." papa Franjo

ST
sttipe
19:40 26.12.2023.

To nije "naša" verzija istine. Bit ćeš spaljen kao heretik, jer hrvati masovno puše službena objašnjenja, koliko god tanka ta priča bila, i jako su agilni odvojiti djelove priče, koji im ne odgovaraju!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije